Soickan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Yazarlara ne kadar komisyon veriyorsunuz?
2) Yazarlar sizin siteyi satmanızdan sonra alacak kişi ile çalışmaya devam edeceklermi, ayrıca yan reklamlardan sürekli bahsediliyor onların çalışma süreleri için anlaşmayı ne şekilde yapıyorsunuz?
3) İleride kurumsal çalışmalardan dolayı fatura isteyen firmalara ne gibi dönüşler sağladınız? Bunu engelleyecek unsur varmı?

Bu şekilde sorularım mevcut. İnceleme için geri dönüş yaparsanız ve site adresini bilgisi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

hocam öncelikli olarak.

1- Siz yazarlara ne veriyorsunuz yada hiç bir yazarla çalışmadınızmı ben konu başında zaten yazarımızla ilgili bilgi vermişim muhtemelen okumamışsınız.

2- yazarlarla ilgili bilgi konu başında var- Yan reklamlara gelecek olursak. Sol kayan reklamımız sabit ünlü doktor devamlı kendileri ile çalışıyoruz. En son hit vs yapılar gereği birde hediye olsun diye 2 aydır zamsız 1.000 ödedi önümüzdeki ay 1500tl ödeyecek ve bu site hiti arttıkca +500 olarak ödeyeceği tutar artacak bu şekilde bir konuşma ve mailleşme kendileri ile yaptık. Sağ kayan içinse 1 aylık verdik şuan önümüzdeki ay süre bitince başka bir firma 2.000 tl vericek hatta kendileri 3-4-5 ay arasında bir süre devamlı düşünüyorlar.

3- Fatura kısmını gelince Kimse istemedi ama Hadi diyelim fatura isteyen firma oldu bende iş yerimden adına fatura kestim daha sonra siz siteyi alınca anlaşcağınız kurumlara benmi fatura kesicem. Fatura işlemi olacaksa bunu siz kendiniz sağlayacaksınız veya faturasız çalışacaksınız. Bu güne kadar site satışları içinde hiç sorulmamış bir soru.

Arkadaşlar rica ediyorum Sadece konuyu okuyun soracağınız tek birşey kalıyor oda site adı. Bende diyorum ciddiyseniz sorun bunun içinde telefonunuzu mesaj atın. Soru soruyorsunuz sorduğunuz soru konu içerisinde açıklamalı olarak yazılmış lütfen meraktan pm isteyip site nasılmış diye incelemeye çalışmayın

Çok merak eden arkadaşlar için bakınız mynet.com benden 1000 kat fazla kazanıyordur alın onu inceleyin benim siteyi inceleyip öğrenceklerinizin 1000 katı bilgiyi oradan öğrenirsiniz zaten.