desperado596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben şimdi laptopumda netcoin solo mining yapıyorumm https://www.dropbox.com/s/n6q327gbko...n%20mining.jpg resimde oldugu gibi 35 block bulmusum ama cüzdanda gözükmüyor nasıl buldugumuz blokları cüzdana geitiriyoruz ve solo mining yaptıgımız için block ödülü biz mi alıyoruz tamamen ????
Hocam fotoda göremedim ama bulduğunuz blocklar nerde yazıyor acaba?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:00:22 -->-> Daha önceki mesaj 13:52:22 --

Cevirmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

-------------------

SOLO MINING İÇİN

1-) Cüzdanı indirip senkronizasyonu bitirin ve bittikten sonra baştan başlatın.
2-)C:\Users\"kullanıcı"\AppData\Roaming\NetCoin klasöründe netcoin.conf diye bir dosya oluşturucaz.
Bir text dosyası açıp;

listen=1
gen=0
genproclimit=-1
rpcuser=kullanıcıadı
rpcpassword=şifre
rpcport=9999
server=1
testnet=0
maxconnections=100
daemon=1
rpcconnect=127.0.0.1
addnode=173.254.206.115
addnode=67.231.254.10
addnode=121.73.163.82

yukarıdaki metni kopyalayıp, netcoin.conf diye kaydediyoruz. Sonra dosyadan .txt uzantısını silip netcoin.conf olmasını sağlıyoruz.

3-)En güncel cgminer'ı indirip açıyoruz.

4-)Cgminer klasörünün içine mine.bat dosyasını oluşturucaz.

2.adımdaki gibi text dosyası açıp, aşağıdaki metni kopyalayıp, mine.bat olarak adlandırıp, .txt uzantısını siliyoruz.

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe -o 127.0.0.1:9999 -u kullanıcıadı -p şifre

5-) En son olarak mine.bat'ı çalıştırıyoruz ve oluyor.

----------------

Arkadaşlar toplamda 320 milyon arz olacak, yani Quark'tan birazcık daha fazla.

Şu an btc olarak 1200-1300 (300-400'e indi) seviyelerinde, yani nerdeyse Quark'ın 20'de biri.

Uzun vadeli yatırım düşünenler bence bir göz atsınlar. Sıradaki bombanın netcoin olduğunu düşünüyorum.
hocam kullanıcı adı ve şifre kısmına neler yazmamız gerekiyor? Birde bilgisayarın özelliklerine göre farklı ayarlar gerekiyor mu bu kodlarda?