Site adresi : pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : aşağıda belirttim. Dikkatli okuyun.
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: eylül 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Çanta satışı
Günlük hit sayısı: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Arkadaşlar öncelik sistem opencart ile kurulmuş ve özgün bir tasarımdır. Kesinlikle *****, vs. değildir. Kendim kodlayıp yazdım. Anasayfa üzerinde slide bar, sağ ve sol bölümler resimlerle dinamik bir şekilde güçlendirilmiştir. Görsel içeriği çok zengindir. Ürün kategori bölümden kazançınız renk seçeneği, ürün filitreme seçeneği vardı. Ayrıca ürün bölümde havale şu fiyat, normal bu fiyat entegrasyonu vardır. Ürün filtre yapılması gerektiği kadar örneğin ücret filitreleme yapıyor, renk, kategori, marka, daha bir sürü isterseniz temayı alıp düzenleyip başka bir işinizde kullanırsınız. Ama sadece tema satmıyorum. Gelelim tedarikçi olayına;
http://www.cantasatisi.com/ sitesine bayilik bilgileri vardır. Sadece XLM Sistemi kurulup ürünler çekilerek satışa başlayabilirsiniz. Veri çekilmedi bilginiz olsun satışlara istediğiniz an başlayabilirsiniz. Sitede kargo takip modülü kurulmuştur. Ama yeni tekrar ediyorum, bu siteyi alıp başka projeniz içinde kullanabilirsiniz, bununla ilgili size site temasının psd dosyaları verilecektir.
Gelelim fiyat olayına :
Her emeğin bir karşılığı var 200 liradır ve tek fiyattır. Sabit bir tema değil %100 özgün ve dinamiktir.