Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
net bilgiyi ancak gezitiden hemen sonra aliliyorum onu da denk gelmem sart aksi halde metrikada falan bigi cok ama yanıltıcı bilgiler genelde itiraf edeyim grubu yonetmek cok cok zor ama yakaladıgım arkadası genelde gruptan cıkardım. 20 gun istarahatımız var ins sonrasında daha iyi gezinti yaparız ben bırakın denetlemeyi gezintileri bile zor yapar oldum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:42 -->-> Daha önceki mesaj 17:42:42 --

bu arada yakaldıgımız çıkarıyorum eger seni yakalamsaydım nasıl denetmlememeiş olacaktımki sen soylemedin bile seni cıkardım yani arkadasların okadarda kotu gezinti yaptıgını soylemem dogru olamaz belki 1-2 kişi sınırda gezinti yapmıstır ben dahil onalrıda uyardım. nereden bakıyorsan yanılıyorsun

ben gezinti yapmıyorlar demiyorum. yapıyorlar ama inan bana 1-2 kişiden çok çok fazla örn: 6 sayfayı aynı anda açıyor 5 dk. bile beklemeden çıkıyor. ne kadar sayfa açarsa açsın ölçütler komple siteyi 5 dk. altında gezdi sayıyor. her sayfada 5 er dk. gezilmesi gerekiyor...

yanlışsam yanlışsın deyin...sadece benim için değil herkes için önemli bir konu.. ne için bu gruptayız neler oluyor. ciddi olan herkes günlük yaşantısından zaman ayırıyor ( bu verilmiş bir değerdir yapılan işe). karşılığını da almak istiyor insan haklı olarak.. bunun içinde adaletli bir yönetim lazım...

Kimseye saygısızklık etmek istemiyorum o yüzden nedenlerimi anlatmaya çalıyorum çıktıktan sonra birşeyler düzelir belki..

ben burada boşa zamanımı harcıyorum ve karşılığını alamıyorum.. o yüzden gruptan çıkmak istiyorum...