Sevgili arkadaşlar seo konusunda uzman olduğumu iddaa etmiyorum. tesadüf eseri öğrendiğim bir nokta vardı. bunu iki domain üzerinde değişik şekillerde tecrübe ettim.
öncelikle iki siteye de botla kopya içerik çektim. yaklaşık 5bin konuyu wordpress siteye blogspot sitelerden çektim. konuların çoğunu hemen yayınladım geri kalanları zamanladım günlük 20 30 adet konu saat başı otomatik yayınlanıyordu. sitelerin ikisi de aynı kategoride.
ikisi de ilk 10 gün geçti ama indexlenen konu sayısı 150 civarıydı. sitemap ekledim google gibi getir vss yaptım index almadı.
tam bu noktada benim daha önceki tesadüf eseri öğrendiğim tecrübe devreye girecek. o da şu : google artık ulaşamadığı siteyi komple indexine alıyor. sitelerin birisini komple kapattım diğerini ise veritabanını değiştirerek boş bir veritabanı olana ayarladım. sitelerin ikisinde de kaç adet konu ve etiket vs varsa indexlenmişti. yaklaşık 13 bin indexleri oldu. şimdi siteleri tekrar eski veritabanlarına döndürdüm ve beklemeye başladım ilk 1 hafta falan aşağı doğru olan ivme ( aranma hacmi ve tıklanma sayısı ) 10 gün falan geçtikten sonra yukarı doğru çıkmaya başlamış. şuan sitelelerin ikisinin de 100 200 arası tekil hiti var. ve kanatimce daha da artacaklar. bu da hit mi demeyin. tamamen kopya içerik ve sıfır domain hiç bir çalışma olmadan 18 gün oldu kaydedileli.
yorumlarınızı ve sizin de değişik tecrübelerinizi bekliyorum