fatih333 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkarılma değil bilerek gezmedim çıkmak istediğim gibi CHAR sen biliyorsun sana 2-3 kere problemi mesaj atmama rağmen adaletsiz bir gezinti yapılıyor ve sen bunu takip edip müdahele etmedin. aynı şeyler tekrar yaşanınca bende ısrar etmeye gerek olamdığını düşündüm. Ve çıkmak istiyorum...

Bu şekilde bu grup yürümez bilgin olsun herkesin özverili olaması ve kurallara uyması gerekiyor...
net bilgiyi ancak gezitiden hemen sonra aliliyorum onu da denk gelmem sart aksi halde metrikada falan bigi cok ama yanıltıcı bilgiler genelde itiraf edeyim grubu yonetmek cok cok zor ama yakaladıgım arkadası genelde gruptan cıkardım. 20 gun istarahatımız var ins sonrasında daha iyi gezinti yaparız ben bırakın denetlemeyi gezintileri bile zor yapar oldum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:42 -->-> Daha önceki mesaj 17:42:42 --

fatih333 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkarılma değil bilerek gezmedim çıkmak istediğim gibi CHAR sen biliyorsun sana 2-3 kere problemi mesaj atmama rağmen adaletsiz bir gezinti yapılıyor ve sen bunu takip edip müdahele etmedin. aynı şeyler tekrar yaşanınca bende ısrar etmeye gerek olamdığını düşündüm. Ve çıkmak istiyorum...

Bu şekilde bu grup yürümez bilgin olsun herkesin özverili olaması ve kurallara uyması gerekiyor...
bu arada yakaldıgımız çıkarıyorum eger seni yakalamsaydım nasıl denetmlememeiş olacaktımki sen soylemedin bile seni cıkardım yani arkadasların okadarda kotu gezinti yaptıgını soylemem dogru olamaz belki 1-2 kişi sınırda gezinti yapmıstır ben dahil onalrıda uyardım. nereden bakıyorsan yanılıyorsun