1 adet iPhone 5 16 GB alınacaktır.
- kutu içeriği tam olmalı.
- bütün aparatları ( şarj aleti, lightning kablosu ve kulaklık ) orjinal ve kusursuz çalışıyor olmalı.
- cihaz yurtiçi olmalı. kendi pasaportuma kayıtlı, kuzenimin pasaportuna kayıtlı sorun olmaz gibisinden mesajlar atmanıza gerek yok yurtiçi ürün aramaktayım ve garantisi en az 12 ay daha devam ediyor olmalı. faturası ve garanti belgesi de teslim edilmelidir.
- öncelikle tercihim siyahtır, beyazı da olabilir. siyah cihazlarda aşırı boya atması yaşamış cihaz istemiyorum.
ticaret puanımdan ötürü önce ürün göndermek istemeyebilirsiniz bu doğaldır. o yüzden havuz sistemi seçeneklerimiz arasındadır.
cihazını satmayı düşünenler fiyatlarını ve cihazın fotoğraflarını pm atabilir.
bütçe yeterlidir. fakat burada yazmayacağım çünkü bütçeyi alakasız cihazlara sonuna kadar kullanmaya çalışan satıcılar çıkıyor.
son olarak 3 yıldır iphone ve 6 aydır macbook kullanmaktayım. o yüzden apple cihazlarına uzak değilim. gerek fiyat seviyesi olsun gerekse kronik sorunları olsun bu konuda bilgim mevcut. o yüzden lütfen saçma sapan sorunları kronik sorun diye iletmeyin. yani yere düşürüpte sağını solunu ezdirdiğiniz cihazda kronik sorun değil kullanıcı hatası mevcuttur.
sahibinden'de bir ilan da gördüm. adamın cihazı ezilmiş, yerlerde sürünmüş. ne boyası kalmış ne doğru bir yeri. adam bunlara kronik sorun diye yazmış.
teklifleri bekliyorum, iyi günler.