Xbim Reklam Değişim Programı "Ben kendi sitemde senin sitenin reklamlarını yapayım
sende benim sitemin reklamını kendi sitende yap"
Klasik banner değişim programlarında temel bir mantık vardır ve bu mantık yukarıdaki şekildedir.Bu işlem karşılıklı bannerların paylaşımı ve sitelere eklenmesi ile devam eder ve bu sistemde ölçümlemeden söz etmek biraz zordur. Ayrıca sadece banner değişimi yapılabilmesi bir dezavantajdır.
Bu gibi sistemlerin gösterim sayan versiyonları da var ancak sitenin görülmeyen bir yerine banner kodları koyup gösterim saydırmanın ne kadar kolay olduğu tüm webmaster arkadaşların malumu.
Xbim Nedir?
Xbim kullanıcılarına klasik banner exchange mantığının aksine gösterim yerine tıklama bazlı bir reklam paylaşımı sunar. Çok fazla yazmadan aşağıdaki resmi paylaşmak istiyorum
Ne Gibi Özelikler Var? - Text Reklam Yükeyebilme
- Banner Reklam Yükeyebilme
- Yeni Katalog Reklam Özelliği
- Coğrafi Hedefleme Yapabilme
- Keyword Hedefleme Yapabilme
- Mobil Reklamlar Yükleyebilme
- Mobil trafik için reklam kodu alabilme
Örnek Reklam Gösterimleri : Avantajları Nedir?- Sitenize tekil ziyaretçiler kazandırır.
- Zayıf sitelerinizi güçlü sitelerinize kod yükleyerek destekleyebilirsiniz. (Tıklamları zayıf sitelerinize yönlendirerek)
- Siteniz için ücretsiz ve ekonomik bir reklam fırsatıdır.
- Sitenize %100 gerçek ziyaretçiler gelir.
- Gösterimin size maliyeti sıfırdır.
- Sitenizde topladığınız tıklamalar ile istediğiniz şeyin reklamını yapabilirsiniz.
- Tekil ziyaretçiniz arttığı için Alexa sıralamanız da pozitif etkilenir.
Kayıt Formu :
tıklayın http://www.xbim.com