merhabalar,
Konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum uyarirsiniz.
Bir sure web tasarim grafik vs... islerle ilgilenmistim bu sitedende cok yararlandim ama burada ki arkadaslari gorunce kendimin hicbirsey olmadigini anladim birazda umutsuzluga kapilarak, uzun sure ara verdim bu tur islere tabi millet bu arada uzaya cikmis.Ucmusunuz gitmisiniz.
Yurtdisinda yasiyorum bugun bir matbaa veya artik ne deniyorsa gunumuzde bir yere is basvusunda bulundum.adamlarin yaptiklari isler belli herturlu basim dizayn poster afis web ne ararsaniz var. Sahibi turk adam isini buyuttukce buyuttu.
Sizlere sorum ve istegim is gorusmesine gidecegim on gorusmede telefonda web dizayn grafik tasarim vs.. islerden anladigimi soyledim ama korktum bir anda ulan hadi beceremezsen yarim ilimle nereye kadar diye yine umutsuzlandim.Sirketin 2. adami gel goruselim dedi sahibi de gel dedi sonrasinda .
-Gittigimde bu adamlar bana ne soracaklar.
-Yaptigim isleri soracaklarsa uzun sure oldu herseyim kayip olsa bile bugun ki calismalara bakinca cok geride belki o yillarda idare ederdi.
-Siz bir grafik tasarimci webmaster vs.. ise alacaksaniz ne sorarsiniz on sinaviniz nedir?
-Eger is konusunda anlasirsak onume cikan engellerde beraber calismak istiyen varmidir burada... ben isi size getirim ne yapilacagini anlatirim beraber cevirisinide benim yapacagim bir calisma sekli olabilirmi?
-yapilan calismalarda izlenimim sudur ki fiyatlari kiyasladigimda yetenekli isler olmasina ragmen fiyatlar burada daha dusuk.zaten beni tekrardan bu islere iten sebepde bu oldu... adam bir word press editlemis aldiklari parayi duyunca yeniden heveslendim.
---R10 da forum uyelerini kimseyi sahsen tanimam.Isini buyutmek istiyen ufak capli tasarim grafik web... is yeri olan ekibi olan birileriyle gerekirse avrupa da bir temsilcilik acmayi bile dusunuyorum.
Bu arkadasdan is cikar beraber calisirim yardimci da olurum diyorsaniz.benim irtibata geciniz veya pm atiniz.
Not: Ne kimseyi aldatirim nede aldanirim ciddi arkadaslarla tanismak isterim.
saygilarimla.