Hocam tutanakla 2011 den itibaren mükellef ettiler bende sonucun ne olduğunu bilmeden imza attım müdürleriyle ciddi şekilde konuşacağım ne olcaksa olacak artık
hocam geçmiş olsun. eğer 2011 e ait üzerine bi mükelliflik falan yoksa ortada gerçekten bi imzayla o parayı senden alamazlar. dava falan açarsın her türlü ispatlarsın olayı.
olay ne tam olarak anlamadım ama bu kadar basit değil yani herşey
Sony Xperia Z ile gönderildi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:28:52 -->-> Daha önceki mesaj 13:28:09 --
Geçmişe dönük vergi kaydım açıldı anlayacağınız
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35:40 -->-> Daha önceki mesaj 13:28:52 --
Hocam herhangi bir iş yapmadım hareketlilik olduğundan ilk olarak 2011 yılında para ilk giriş yapıldığı için 2011 in 1. Aydan meshul tuttular beni bana çok az ceza ödeyeceksin diyerek tutanağı imzalattılar yoksa kesinlikle imzalamazdım. Pazartesi bu tutanağı iptal etmezlerse şayet kan kusturacam herkese. Tiredeki muhasebeciler toplamda 5-10 bin TL kurtarıyor adamlar maliyeciler bile vicdan yokmuş bu adamda diyor fabrikalar bile bu kadar ceza ödemiyor diyor beni delirten şey asıl ailemi üzgün görmek atamızda sonuçta
Eğer 2011 yılından bu yana iş yapıyor ve vergi vermiyorsanız adamlar haklı. Yani ortada itiraz edecek bir durum yok. 2011 yılından geriye dönük mükellefiyet başlatmışlar haklı olarak. Yok eğer siz o yıllarda ticaret yapmamışsanız mahkemeye itiraz edebilirsiniz. Gerekli banka hesap incelemeleri yapılır ve karar verilir.
Söylediğim gibi 2011 yılında ticaret yapıyorsanız mahkemeye vermeyin devleti! Sen misin beni mahkemeye veren? derler 80 bin lira olur 100bin lira. Yani canını daha fazla yakalar. Ayrıca 80bin lira toplam tutardır. Onların pişmanlık ile büyük bölümü siliniyor. Yani 80bin değil 50bin'e kadar düşer diye tahmin ediyorum. Cezalarda indirim yapılıyor peşin öderseniz. Taksite de bağlanabilir. Yani kolaylık sunulur.
Aklınızdan o kötü düşünceleri atın. Nede demek adam bıçaklarım vururum falan. Yok öyle bir dünya. Siz aklınızı kullanın. Bu işten en az zarar ile çıkacaksınızdır eminim. Tek yapmanız gereken bol bol araştırmak. Maliye avukatları, muhasebeciler ile falan görüşün. Bu noktada muhasebeci çok önemli. İyi bir muhasebeci sizi çok daha düşük rakamlar ile kurtarabilir.
O tutanak çok önemlidir. Keşke tutanağı okumadan imza atmasaydınız. Neyse keşke demenin anlamı yok bu saatten sonra. İnşallah maliye memurları haklı değildir. 2011 yılında iş yapmıyordunuz diğmi hocam?
NOT: VERGİ BORCU SEBEBİYLE HAPİS CEZASI ALMAZSINIZ. O KONUDA RAHAT OLUN. KESİNLİKLE VERGİ BORCU SEBEBİYLE SİZİ HAPİS CEZASI VERMEYECEKLER!