Ben 2 sitede 4 farklı keyword ile denedim ama göstermedi sorun şu olabilir google a belli bir ipden belirli bir sorgulama yapinca bir süre o ipden yapılan islemleri blokluyor o ana denk gelmis olabilirim proxy kullanırsanız sorun kalkar
Düşündüğünüz gibi Google affetmiyor ipinden sapına kadar engelliyor kimi zaman..
Konu sorgudan ve ip bandan açılmışken..
Bugün, 10 adet private proxy ile liste kazıyorum Google ve diğer seçkin arama motorları üzerinden. Liste kazıma/liste elde etme işlemi yazılım üzerinden devam ederken bir kaç FootPrints oluşturayım diye Google'a elle link:... ile bauşlayıp devam eden özel arama kodları yazıyorum o da ne anında Google sonuçları göstermek yerine direk karşıma Captcha kodu koyuyor 2 defa doğru girdim Capcha kodunu ama yine durum aynı yine sonuçları bende saklıyor...
Anladım ki o an yazılım çalışırken Private proxyler çoktan ban yemiş ve benim Esas ip adresimde banın ağlasını yemiş

...
Bu sebeptendir ki açılan sıralama sitelerinin çoğu öylece kalır sıralma sonuçlarını doğru düzgün gösteremez;çünkü bu tür işlerin mâliyeti gerçekten çok yüksektir.
Ücretsiz bir sıra bulucu aracından uzun vadeli doğru sonuçlar beklemeyiniz derim.