WonnicK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Icerikler nasil saglaniyor ? Yapicagimiz yatirim gunluk olarak cok vaktimizi alirmi ? Detayli bir kazanc raporuyla siteyi PM alabilirmiyim. Sanirim zzzz(kelime edit) kelimesi uzerine ilgilendigimiz alan. Tesekkurler
DraqoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taksit olurmu telefon numaranızla birlikte site ismini pm alayım adsense gelir tablosunu pm alayım ciddi alıcıyım....

Arkadaşlar valla cevap veriyim diyorumda işlerim aksadı şöyle söyliyim

55.000 sayfa gösterim ortalama 100 tl google 16-20k hit genelde 18k sabit gibi hafta sonraları artıyor. sürekli haftaiçide en kötü 16500 lere iniyor.
1500 tl sola kayan reklam alanı
sağa kayan için 2000 tl ödeyecek biri ocak 6da boşalmasını bekliyor 4ayonla anlaşacağız. Siz dilerseniz daha fazla istersiniz ayrıca hedadırı sidebara reklam vermek isteyenler var biz reklama boğmak istemedik siteyi.

Kategorisini söyleyemiyorum neden derseniz o alanda 200 küsür irili ufaklı site var ve bizim site 1 sırada zaten direk site ismini vermiş oluruz.

Çok ciddi arkadaşlar bakın öyle adsl faturasını ödemeyenler demiyorum ciddi manada ciddi niyeti olan arkadaşlar arasın mesaj atsın telefon nosunu ben ararım.

unutmadan site için yazarlarımız var haftalık size konu atıyor sizde ödemesini yapıyorsunuz. ( 2 yazar var biri eşim artık diğer projemizde yer alacak )diğer yazarımız Aysu hanım Biz kendisi ile 9 aydır çalışıyorz 2 ay ara verdik konu çok yığılmıştı bize 100 kelime 085tlden yazıyor ama size 1 tlden yazar indirim yapmaz gibime eliyor öyle düşünerek hareket edin sizin yapacağınız sadece konuları girmek günlük max 1 saatinizi alır ben 1 günde 20 konu girip 2-3 gün ellemiyorum.