seo artık eskisi gibi değil. imleme, ziyaretçi defteri backlink, ölü sitelerden backlink gibi seo çalışmaları, durumu sadece daha da kötüye götürecektir. Bu konuda emin olmanı isterim.
Diğer taraftan bir işin oluru vardır. Yani TR de vodafonun bu gibi kampanyaları ile kaç kişi ilgileniyor, ne kadar ilgileniyor bu kısmı detaylıca araştırmanı öneririm.
Ben çok büyük bir kitleye hitap edeceğini düşünmüyorum. Hevesini kaçırmak istemem ama ben bu işe girmezdim. Sebebi ise;
3 yıldır hem vodafone hem avea kullanıcısıyım. toplasan 2-3 kere kampanya okumuşluğum var sitelerinde. Zaten tüm bilgiler orada olduğu için başka yerde de arama yapmadım.
Yani farzetki günde 10.000 kişi (fazladan söylüyorum) kampanya ile ilgili birşey arayacak,
bunun çoğu operatörün müşteri hizmetlerinden, bir kısmı operatörün satış noktalarından, bir kısmıda kulaktan dolma bilgiler yetecek.
Tabiki küçük bir kısmıda internette arayacak,
internette arayanların büyük bölümü, yani benim gibiler vodafonun kendi sitesinden yararlanacak,
küçük bir bölümü ise senin sitene gelecek...
Ziyaretçi analizi yapmanı öneririm. Karşılığında çok paraya dönüşecek bir iş gibi durmuyor. Zamanını boş yere harcamanı istemem,
Son olarak da, ben gereksiz bir iş olduğunu düşünmem.
Yani bence yapılan her işten para kazanılır.
Ama bir işe 1 dakika harcayıp 1 dolar kazanmak var
diğer işe 1 gününü harcayıp gene 1 dolar kazanmak var.
Planını yaparken bunları da hesaba katmanı öneririm...
Yorumun için çok teşekkür ederim haklı oldugun noktalar var tabiki.
Alanında uzmanı oldugum en büyük nokta bu sayılır birde işin içinde olunca.
HErkes bizim gibi bilinçli internet kullanmıyor.
ÖRnek vermek gerekirse
kelime:vodafone kampanyalar arama hacmi:12.100
kelime: vodafon(yanlış yazılmış) arama hacmi : 246.000
yani sonuç olarak insanlar google amcaya herşeyi soruyorlar

direk vodafone sitesine girseler dediğin gibi hiç bir şekilde kullanıcı çekemem.
kelimelerin çoğuna çalışma yapmadım dediğim gibi sadece siteyi açtım yazı yazıyorum okadar.