s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle yeni bir siteye hiçbir seo çalışması yapmamakta, doğru yolda olduğunu belirtmek isterim.

Şuan için site içi seo önemlidir. Bununla ilgili detaylı araştırmalar yapmanı öneririm.

Sonrasında kaliteli birkaç yer ile anlaşıp tanıtım çalışmaları yapabilirsiniz

Ayrıca sektör çok zayıf. Yani vodafone kampanyasını çoğu insan gene vodafondan takip ediyor.

Hedef kelimelerinin adwords den aranma oranlarını iyice incele. Eğer düşük rakkamlarsa uğraşma derim (bu işi para kazanmak için yapıyorsan)

Ayrıca ayda 1 içerik girerek hiçbir noktaya varamazsın. Güncel ve çok ziyaretçili bloglar günde en az 3-7 arasında yazı giriyorlar.

Yazılcak çizilecek çok şey var aslında ama ben asıl olarak neyi sorduğunu anlayamadım...
Sitenin ziyaretçi saıyılarını arttırmak istiyorum bir nevi vodafone forumu haline getirmeye çalışacağım.
Evet genelde vodafone'dan takip ediyorlar ama şimdi ben bile vodafone ile ilgili kafama takılan bişi oldugu zaman siteden girip bakim diyorum zor ulaşıyorum bir sürü içerik var. Ben en kolay sade yoldan anlatıyorum.
Birde tarifelerin incelikleri var ne yaparsan ne kazanırsın gibisinden onlarıda yayınlıyorum.
Şuanda hitler zaten yakaladığım bi kaç kelimeden geliyor ama ben şuan sadece etiket girerek yazıyorum hiç bir sitede bir yerdede imleme yapmıyorum. sitemin biraz daha hitlenmesini istiyorum