sadosero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben cryptsy ile başlamıştım ilk. ancak 2-3 hafta kadar önce sunucu problemleri tavan yapmıştı ve ben de bter'e geçtim.

Aralarında arbitraj nedeniyle ufak tefek farklar oluyor. Bu her site arasında olur. Bunun nedeni de, btc veya altcoinlerin bir merkeze bağlı olmaması. Yani fiyatları coin sahipleri belirliyor her sitede. Bu da ufak tefek farklara neden oluyor.

btc-e ilk deposit sonrası 24 saat blokaj uyguluyor. Ancak bunu da dolar ya da euro gibi gerçek paralar yatırdığınızda yapıyor. BTC yatırdıktan sonra 24 saat bekletmiyordu sanırım (çok net hatırlamıyorum ama). bter için ise kesinlikle blokaj gibi bir durum yok. geçtiğimiz günlerde btc-e'den düşük kurdan btc aldım. Sonra ordan btcturk'e aktarım yaptım. kur yükselinde bozdum ve düşünce tekrardan btc aldım. sonrasında parayı bter'e aktarıp qrk aldım. Alım sonrası hemen quarkları cüzdanıma çektim. Kısacası bter blokaj uygulamadı...
hocam bir soru daha şu cüzdana çekme olayı nedir? Cüzdana çekerken transfer ücreti alınıyor mu yine? 0.001 BTC. Ayrıca cüzdana çekmek uzun süüyor diye duydum, quarkları geri btcye çevireceksiniz diyelim, cüzdandan önce siteye atıp tekrar transfer ücreti ödemek mi gerekiyor.