crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 set vardı evde kenarda durdu kaç sene 2 sene önce yardım için doğuda ki bir okula yolladık. Eskiden gazetelerin verdiği genelde 20-24 cilt olanlarından mı istiyorsunuz acaba?
Hayır hocam, gazetelerin verdikleri olmaz, tez yazıyorum onun için gerekli daha sık sık bulunabilen bir kaynak olmamalı, yani gazetelerin verdiği ansiklopediler bu durumda olmuyor : )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:27:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:27:23 --

umutsogut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de vardı ama kimbilir nerede
Bulabilirseniz talibim hocam.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:29:14 -->-> Daha önceki mesaj 13:27:53 --

Kungiman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Britanikka vb vardi galiba bende sanirim en az 10/15 seneliktir fiyat neye gore?

Tapatalk ile gönderildi
Hocam britanika heryerde kolay bulunan bir ansiklopedi, bana daha farklı yayınlar ve gün yüzüne çıkmamış ansiklopediler gerekli.

Aradığım ansiklopediyi bulursam fiyatı oldukça yüksek tutacağım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:31:04 -->-> Daha önceki mesaj 13:29:14 --

DubStep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde ;

Tam set olarak mevcut işinizi görürse PM atın konuşalım.

Edit : Sıfır ayarına sayfaları bile açılmadı.
Bu yayın bende de var hocam elimde, daha farklı yayınlar lazım bana, bilinmeyen hiç adı duyulmamış yayınlar..

Not : Kitabın temizliği veya kirliliği önemli değildir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:31:56 -->-> Daha önceki mesaj 13:31:04 --

PoyrazHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde ansiklopedi değilde bi kitap mevcut

Kitap adı:Kanayan Toprak
Yayın evi:Milliyetçi yayınlar
Yazar: barbaros baykara
Basım tarihi:1970
Sayfa sayısı: 270
Ansiklopedi olarak istiyorum hocam, teşekkür ederim.