Hocam maşallah iyi bakmışsın bisiklete

Ayakçak olmamış bozmuş bisikleti hem de demir sanırım ağırlığını artırmış. Bence çıkarsan daha iyi olur

Lastikler kara kışa iyi diyorsan ben de almayı düşünüyorum işe bisikletle gelip gidiyorum 2 kere düştüm kötü bişey olmadı ama olabilirdi önlemi almak lazım.
Bu arada konuya dönersek 3 senelik bisikletçi olarak bir yorum da ben yazayım. 300 liralık bisikletle başladım tutkuya dönüştü 2k ya bisiklet aldım. Hocam sana verebileceğim tek tavsiye en azından 500-600 e sedona 740 yada 701 alman. En azından bisikletten nefret etmezsin sürerken zevk alırsın. Ve bana kalırsa çift amörsitörlü almasan daha iyi olur.
Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. R10'da böyle bisiklet sever insanları görmek beni çok sevindirdi.

Genelde bu tarz yorumları bisikletforum'dan alırdık veya gruplardan.

Pedal alüminyum pedaldır. Hiç bir ağırlığı yoktur. 100 gr. veya o civar bir ağırlı olmalısı gerekiyor. Karın üstünde veya buzun üstünde denemedim denememde. Kar için marshall ve diğer bazı 1-2 tür markalar mevcut kar için onları tavsiye ederim. Bunun yapısı bakımından su üzerinde kayma yapmıyor (tabi genç arkadaşlar drift yapmak isterse en kral lastikte de yapabilirler bunu herkes bilir.) Düzgün kullanımda ben hiç bir etkisini görmedim. Biz Karaköyden başlayarak sarıyer rotasını izledik ve beşiktaş ortaköyde başlayan yoğun su dolayısıyla en ufak bir kayma yaşamadım yokuş aşağıları indiğimiz de de aynı şekilde oldu. Yani kayma yapmıyor genelde ona göre tasarlanmış gerçekten harika bir görünüşe de sahip.
Bende arkadaşa bir tavsiyede bulunayım çift amirtisörlü almaması konusunda bende onay veriyorum. Eğer ortada bulununan amirtisörlü bisiklet alırsan hızını keser rahatsız eder sorunlar çıkartır vs. Görünüş bakımından da çok kötü zaten. Çok zararı var. Hızlı giderken birden bir çukura girdiğinde denge kaybettirir hız kaybettirir ve nicesi.
Salcano modeli alacaksan ng650 modelinden başlayabilirsin. Kron tavsiye etmem. Kronu alırsan başın sorunlardan kurtulmaz genel olarak bunu görürüm. Bana bedava kron verseler ben kalkıpta almam. Ama yarış bisikletlerine diyecek sözüm yok. Kron rocket vs. Sedona alınabilir. Bianchi alınabilir. Başka da zaten adam akıllı marka yok. Whistlexx bir şey marka olması lazım onlarda full carbon üretiyor diye duymuştum 5-6 milyardan başlıyor onunda bir esprisi olmaz sizin için sanırım gördüğüm kadarıyla ucuz yollu bir şey bakıyorsunuz.
Benden size tavsiye 300-400 liralık bisiklete binmeyin. Biniyorsanız bile zevk almazsınız. Sizi tatmin etmez. Sizi yorar, sizi bisikletsporundan soğutur.
Bu arada konusuda açılmışken bazı fotoğraflarımızı koyma gereği duyuyorum.
Düzenlemiş olduğum mangal partisi;
Mangal öncesi turumuzun durak noktalarımızın güvenlik sorumlusu Atakan bey.