yorumları okudumda @Martin in sorusuna cevap yokki boş boş abuk subuk yorumlar adam ne sormuş millet ne demiş. istisnalar hariç en azından konuyla alakalı. öncelikle şunu söleyim telekinezi falan en basiti kağıt döndürme 4 gün boyunca her gece uğraşmıştım merak vardı çünki en sonunda kağıt döndürmeyi bende başarmıştım ilk gece sadece hafif kıpırdatmıştım 2 gece 180 derece sağ 180 derece sola dönüyodu tam oalrak kontrol edemiyordum 3 gece tam tur döndürdüm ama sağ yada sola dönmesini kontrol edemedim 4 gece işte başarmıştım ister sağ ister sola döndüre biliyordum çok hızlı değildi orta hızla döndüre biliyordum. buna ister inanır ister inanmazsınız ona bişi diyemem ama deneyene kadar bende inanmıyordum birde şeyi denedim bu enerji topumu ne diyolardı işte gece yatarken telden okuyordum sitelerde işte ayın enerjisini yada güneşin enerjisini düşünün vücudunuza gelip parmakalrınızdan çıktığını düşünün diyordu bi 10 dk falan uğraştım ve gerçekten inanılmaz bişiydi 2 elinnizin ortasında sanki bir balon var be hafifce elinizi birleştirmek isteyince elleriniz geri gidiyor yani elinizde balon düşünün 2 elinizle bastırınca geri atarya aynene öle oluyordu gerçekte çok güzel bişi birde işte o topu fırlatıp o enerjiyle lamba yaka bilirsiniz diyolardı onu denedimde güç lambaya ulaşana kadar bitiyodu sanırım
burda kağıt döndürmeyle ilgili bir video gösteriyim
http://www.youtube.com/watch?v=9VkhatvYmig
burdada enerji topuyla ilgili bir video
http://www.youtube.com/watch?v=r0IzqGdncE4
enerji topunda ben sadece düşündüm gözler kapalı şekilde sadece videonun soundaki gibi elleri yakınlaştırıp uzaklaştırdım diğer hareketleri falan denemedim.
kısacası ben bunalrı denedim ve başardım öle yada böle peki astral seyahat neden olmasın astral seyahat olmaz diyorbirinz biriniz dalga geçiyor peki daha bu kağıt döndürme ve enerji topu olayını bile denememişsinizki geçip astral seyahat olamz diye biliyorsunuz ondan bundan duyduğunuzla değil yaptığınız denediğiniz ve gödrdüğünüz şeye inanın alinin demesi daha önemliyse o senin bilceğin iş yaşama daha iyi. kısacası önce bi deneyin sonra yok diyin. Bana göre astral seyahat gerçektir yada değildir ihtimali %50 / %50 denemedim bilmiyorum ola bilirde olamazda. ama öle 2 günde yapıla bilccek şeyde değildir bu meditasyon falan diyolarya işte herşey konsantre olmakta bitiyor.