Al işte nereden nereye getirdiniz

Ya hocam Allah aşkına ben zaten post işi yapıyorum neden çarpıttınız ki ? Ben diyorum ki bu dizimag.com kim bilir kaç defa uyarı aldı veya kaç tane davası vardı ? Bunları bilmiyoruz ama ben çok eminim bu adamların 7-8 tane davası vardır kesin aslında hak ettikleri olmuş.
Bu işi yasal yapacaklar ise eğer Acun Medya gibi Lig Tv 'ye gidip dijital tarafdaki telif hakkını milyonlar değerinde ücret verip alacaklar.
Siz o dizilerin çekim bedellerinin ne kadar olduğunu biliyormusunuz hocam ? O dizilerin senaryolarını yazmak hiç kolay değil. Eğer sizin bir diziniz olsaydı oyunculara her ay servet ödeseydiniz ve ekibede aynı şekilde emin olun Dizimag'ın peşini bırakmazdınız
dizimag
yabancı diziler üzerineydi sitede yüzlerce hatta binlerce yabancı dizi vardı ve bu dizilerin %95'i Türkiyede yayınlanmayan dizilerdi. Bölümleri kendi altyazı ekibiyle çevirip yayınlıyorlardı. Sonuçta yine emek vererek birşeyler yapıyorlardı. Türkiyede hiç bir dizi sitesi sahibi bu kadar dizinin telif hakkını satın alacak güce sahip değildir. Bir dizinin çekim bedelinin ne kadar olduğunu sormuşsunuz ancak siz hiç binlerce dizinin telif hakkının ne kadara alındığını tahmin ediyormusunuz. Bahsettiğiniz olay Türkiyede kolay kolay yapılamayacak birşey.
Ayrıca neden sadece dizi-mag kapandıda diğer dizimag ile aynı yayınları yapan dizi siteleri ayakta. google'dan dizi izle yazarak sıralamada çıkan yüzlerce siteye toplu dava açılamazmıydı. İşin altında gezi olaylarına destek vermesininde olduğunu düşünüyorum.
Yakın zamanda dizimag'ten resmi açıklama gelir ve bilgi kirlilikleri ortadan kalkar.