ozgurland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende böyle düşünüyorum. 2 gün öncede başka bir dizimag konusunda daha dizimag sahibinin içeri alındığını yazmıştı ancak hiç bir kaynağı yoktu. Site sahibi arkadaş hit alabileceğini düşünüp özgün bir yazı yazmış amacınada ulaşacağını düşünüyorum.

r10'dada yüzlerce, hatta binlerce üyenin dizi, film, müzik üzerine siteleri olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde alaycı bir cevap yazmanız hoş olmamış.
Al işte nereden nereye getirdiniz Ya hocam Allah aşkına ben zaten post işi yapıyorum neden çarpıttınız ki ? Ben diyorum ki bu dizimag.com kim bilir kaç defa uyarı aldı veya kaç tane davası vardı ? Bunları bilmiyoruz ama ben çok eminim bu adamların 7-8 tane davası vardır kesin aslında hak ettikleri olmuş.

Bu işi yasal yapacaklar ise eğer Acun Medya gibi Lig Tv 'ye gidip dijital tarafdaki telif hakkını milyonlar değerinde ücret verip alacaklar.

Siz o dizilerin çekim bedellerinin ne kadar olduğunu biliyormusunuz hocam ? O dizilerin senaryolarını yazmak hiç kolay değil. Eğer sizin bir diziniz olsaydı oyunculara her ay servet ödeseydiniz ve ekibede aynı şekilde emin olun Dizimag'ın peşini bırakmazdınız