YALINSAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress hit yapmaz, wordpress adsense almaz ne bu wordpress düşmanlığı? İnsanları wordpressten soğutup imzanızdaki yazılımı satmaya çalışıyorsanız komik oluyorsunuz.

Forundakiler veya konuyu takip edenler benim dediklerimle wp'den soğuyacak ve bahsettiğiniz imzamdaki konuya geleceklerse hiç gelmesinler. Bu kadar küçük düşünmeyin biraz ufkunuzu açın lütfen.


Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz? Wordpress dünyanın en çok kullanılan hazır yazılımı. Bu özelliğini 3-5 kuruş kazandırdığı için mi elde etti sizce? Gerçi imzanıza baktım da wordpressi kötülemeniz normal.

Wordpress bu işi biraz bilen ellerde harikalar yaratır arkadaşlar. İsterse kullandığımız tema binlerce sitede kullanılıyor olsun, siz düzgün, özgün ve güncel olduktan sonra bu işten para kazanmamanız imkansız. Nasıl bir ilişkide sadece sevgi yeterli değilse, sitenize sadece özgün yazı eklemek yetmez. Aynı zamanda o yazıları güçlendirecek, googleda sağlam yerler edinmesi için destek olacak hamleler yapmanız gerekiyor. Bu hamlelerin neler olduğu da açık bir şekilde ortada. Zor olan ne peki? Zaman ayırmak mı? E onu da bir zahmet yapacaksınız. Emeksiz yemek olmaz diye boşuna söylememiş atalarımız.
Kaynak kodu internet üzerinde paylaşılan her yazılımın arama motorunda başarılı olması özgün bir kodlamaya oranla daha düşüktür. Wp, joomla vb fark etmez burada ki amaç özgün içerik değil özgün tasarım ve kodlamadır. Fakat ülkemizde kodlama bilen sayısının çok az olması nedeniyle hazır yazılımlar veya hazır scriptler her zaman daha fazla ilgi görmektedir. Bu nedenle de arama motorlarının algoritmaları ülkelere göre farklılık göstermektedir.