Kardeşim ben internetten araba almam normal pazarla internet arasında 2-3 lira oynuyor sana tavsiyem araba pazarından al pazar günleri çok büyük araba pazarı kuruluyor büyük şehirlere izmirde dahil izmirde bir kaç tane kuruluyor hatta oraları gezmende fayda var 2000 modeldi aracım 120 binde temizin temiziydi bu modellerde 120 bin 150 bin arasındaki arabaları temizliğine bakarak kaçırma bu pazar izmir kemalpaşa araba pazarına gideceğim. Eniştem galerici onun yanına izmirdeysen yada gelebilirsen seve seve ağırlamaktan mutluluk duyarım araba konusunda yardımcı olmaya çalışırız her zaman kış sezonu fiyatlar iyice diblere çekildi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:34:13 --
Ek olarak internetten araştır 2000 model comfort 123 binde araç hatasız kazasız tamirci yüzü görmemiş arabaydı. Ben arabamı 18.500 sattım normal fiyatıda bu zaten araba pazarlarında benim 18 bine sattığım aracı internette 22-23 den aşağı bulamazsın.
istanbuldayım

istanbulda kartalda kuruluyor araba pazarı haftasonu babamla bi gideyim model olarak başka önerebilceğin varmı onu bulamazsam başka bir araba hatchbackte olabilir