Merhaba arkadaşlar,
Eğer yazılımcı değilseniz lütfen bu kısmı atlayıp en sonu okuyun. Bu kütüphaneyi kullanarak botlarınızda kullanmak üzere otomatik mail açabilirsiniz. Şimdilik sadece
2 adet servisi destekliyor olmakla beraber talep olursa veya kendime gerek duydukça diğer servisleri de eklemeyi düşünüyorum. Doğru uyguladığınızda kullanıcının tek yapması gereken captcha kodunu girmek oluyor.
Desteklenen servisler:
Özellikler:
Captcha kodunu resim olarak eventten alıyosunuz.
Mail adresi oluşturulduktan sonra GetMails() komutunu çağırarak bu adresteki mailleri liste şeklinde alabilirsiniz.
Bu metodu her saniye çağırarak onay kodu ve benzeri mail yeni oluşturduğunuz adrese gelene kadar kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
Dikkat: Pakete kaynak kodu dahildir. Yeni yazılımcıysanız merak etmeyin, anlamadığınız noktada anlayana kadar Teamviewer ile destek veriyorum.
Örnek kod:
// generator nesnemiz
private MailGenerator.MynetGenerator gn;
//eventleri bağlayıp işlemi başlatıyoruz.
private void start_Click(object sender, EventArgs e)
{
gn = new MailGenerator.MynetGenerator();
gn.CaptchaRequired += gn_CaptchaRequired;
gn.GeneratingCompleted += gn_GeneratingCompleted;
gn.StartGenerating();
}
//captcha girilmesi gerektiğinde bu event çalışır. Burada resmi kullanıcıya gösterebilirsiniz
void gn_CaptchaRequired(object sender, MailGenerator.CaptchaRequiredEventArgs e)
{
captchaResmiPicBox.Image = e.CaptchaImage;
}
//kullanıcı captcha girip butona basıyor
private void enterCaptcha_Click(object sender, EventArgs e)
{
gn.EnterCaptcha(captchaKoduTx.Text);
}
//captcha kodu doğruysa bu event çalışıyor ve otomatik oluşturulan adresi ve şifreyi bu şekilde okuyoruz
void gn_GeneratingCompleted(object sender, EventArgs e)
{
mailAdresiTx.Text = gn.username + "@mynet.com";
sifreTx.Text = gn.password;
}
//mail oluşturulunca bu tek satır kod ile mailleri okuyoruz.
private void getMails_Click(object sender, EventArgs e)
{
var list = gn.GetMails();
}Ücret:
Başlangıç olarak sadece
10 TL. Sembolik bir rakam. Bağış demek daha doğru olur. Bir kez alıp istediğiniz kadar yazılımınızda kullanabilirsiniz.
Yazılımcı olmayanlar için:
Rasgele mail oluşturularak forumlara yorum atma, post girme gibi işlemlerinizi yapabiliriz.
İlgilenirseniz bana PM ile veya Skype adresimden ulaşmanız yeterli.
Edit: Merak edenler için,
webbrowser kullanılmamıştır,
performans veya cache sorunu yoktur.