hocam yabancı bloglardan okuduğuma göre şuan büyük şirketler litecoin için usb miner üretmeye başlamış yani yakında ufak ufak usbler anlık bilmem kaç GH/s kazı yapabilecek haliyle.
7950nin yaptığı 600kh/s kimseyi tatmin etmeyecek.
usb ve diğer çok güçlü minerlar piyasaya sürülünce zorluk artacak ve şuanki bitcoin seviyesine gelecek.
eğer google'da araştırırsanız miner cihazı üreten çok büyük şirketler var sırf bu iş üzerine cihaz üretiyorlar. şuan litecoin miner yok ama yakında biter muhtemelen ekran kartına dayalı mining.
bende bi ara düşündüm ekran kartı alıp yapmayı ama vazgeçtim bu sebepten ötürü. 6-7 milyar yatırıp 2 ay sonra elimde patlamasını istemem açıkcası
kart fiyatları çok pahalı elektriği hesaba katmıyorum bile. ben muhtemelen usb minerlar çıkınca onlardan satın alıcam şimdi onları bekliyorum.
hocam anladığım kadarıyla (pek anlamasam da) bi coin popülerleşene kadar bu kartlar iş görüyor, parasını çıkarınca (tabi ekran kartının başına bişey gelmezse) ve o coin iş görmüyosa artık başka bi coine geçme ihtimalimiz yüksek..Bu yüzden kaç gündür kafamı kurcalıyor kesin girmem gerektiğini düşünüyorum.Bilgisayar dükanım var benim en kötü kartları satarım bi şekilde..Dükkanım olmasına rağmen bende şu an en iyi kart 256 bit 4850

onla deniyom kaşıkla mezar kazzar gibi harbiden