EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben itiraf edeyim, henüz adam akıllı para kazanamadığım için ve maddi durumum ortada olduğu için o programları almaya gücüm yetmiyor..
Daha da itiraf edeyim, param olsa alır mıyım ? O da mechul.

Peki ben bu emek hırsızlığı yaparken sitemden çalınan bir şeye tepki veriyor muyum ? Hayır.Ben yapıyorsam bir başkasının da benden yapmaya hakkı vardır ( en azından bundan ben şikayet edemem )
çok güzel yere değinmişsin.

ben son aldığım laptop içinde win8 var diye aldım.sonuçta windowsda satılıyor.

freedos 100tl ucuzdu ama yanaşmadım.hem orjinal otomatik update var uğraşmıyor insan.

evet beyler sadece oyun değil adobe programlarıda aynı şekilde.

ama vardır bir indirim yeri.ben kullanmıyorum o yüzden almıyorum.1 kere ihtiyacım oldu trial kullanmıştım.

edit : birde şöyle bişi var.eğerki almak zorundaysa bir kişi , lisansı çok yüksek iyi tamam.taksitle al.iphone falan alacağına git bunu al.işin buysa almak zorundasın.

oran vermicem ayıp olur ama yüksek oranlarda müslüman ülkede yaşıyoruz.r10.nettede iş yapanlar birçok kişi müslümandır tahmin ediyorum.

beyler bu hırsızlıktır bizim kitapta.kul hakkıdır ödenmez.hele başka dine mensup kişilerin hakkını yemek dahada kötü.

diyaneti arayıp sormuştum eskiden kullandığım korsan oyunlar uygulamalar ne yapmam gerekir diye.bana bilmediğin değil bildiğinden sorguya çekileceğim söylendi.içim rahat etmedi ben ucuz olduğunda ve oynadığım hatırladığım oyunları alıyorum.

korsan kullanma kullandırtma.

r10.net yönetimide bunu bence reklamını yapmalı.çok önemli bir konu.

şimdi niye bunlardan bahsedip konu açtığıma gelirsek beyler malumunuz cd key dükkanımız açıldı bekleriz