Gönderdiğim linklerden. Gayet net bir şekilde uyarıyor arkadaşlar.

WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli arkadaşlar size bir uyarıda bulunmak istiyorum, facebook sayfa değiştirme açığını gördüğüm anda harika dedim ve isimleri değiştirip farklı planları kafamda kurguladım tam eylem aşamasına geçerken DUR! dedim kendime, sebebi ise; değerli dostlarım bu bir açık yaptığımızda bir hack facebook bunu bugün fark etmezse yarın fark edecek ya da birileri ödül alabilmek için bildirim gönderecek...
Facebook'ta bunu yapan kişileri tespit edip kötü niyetli kullanıcı olduğuna karar verip hesabını ve tüm sayfalarını silebilir bu yüzden işlemi yapmaktan vazgeçtim, risk almaya değer mi bence değmez... Size benden bir kardeş tavsiyesi bu olaya girmeyin.. Hayırlı işler R10

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim değiştirdiğim bir sayfada adminim halen içeriklerim de duruyor ancak yeni birine içerik ya da adminlik veremiyorum mevcut kişileri silebiliyorum yeni ekleme yapamıyorum. bilginiz olsun arkadaşlar.

bu yöntem bir ara opera ile hotmail hesaplarına login olmaya çalışılan açığa biraz da olsa benziyor tamamen bir açık ve legal değil çarşıya giderken evdekileri de kaybetmeyelim