Öncelikle neden bu kadar bu konuyu büyüttünüz anlamıyorum, ancak önemli bir şey var ki saygıyı kaybetmemek gerekiyor.

Domainin hiç olmayacak değerlere çıktığını söylemişsiniz buna karar verecek olan kesinlikle siz değilsiniz ben o kadar değerde görmüşümdür onu vermişimdir para benim sonuç itibarıyla.

Portföyünüz küçük değilse neden ihale girdiniz demişsiniz buna da sizin karar verme gibi lüksünüz maalesef yok.

Ayrıca bu konuyu report etmem gerektiğini şuan sizden öğreniyorum benim fazla bir geçmişim yok bu forumda bazı durumları halen öğrenmekteyim.

Sizden ricam bu konuyla daha fazla beni meşkul etmemeniz olur. Kişi kendisi domaini yönlendirmiyorsa ne sizin nede beni yapabileceğim bir şey yok, eminim yeri gelince bunun cevabını verecektir.

Teşekkürler.
kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size dönüş yapmış olup olmaması önemli değil. Siz kazandığınız ihalede domaini talep etmemişsiniz bile. Neden talep etmediniz?

Bir baktım hiç domainin değeri olmayacak değerlere çıktınız, ee sonra domaini almadınız. Benim küçük portföyüm yok diyorsunuz. Küçük portföyün yoksa neden bu ihaleye girdin?

Sizin yapabileceğiniz şey report ederek domaini almadığınızı şahısa ulaşamadığınızı söylemek olmalıydı. Sizin yapmanız gerekeni şuanda ben yapıyorum.

Şahısa i-trader veriyorum, bu saatten sonra domainin peşinde koş koşma bu senin keyfine kalmış bir durum.