Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar,
Uzun süredir web tasarım ve seo işleriyle ilgileniyorum. Genellikle kendi sitelerim için yapıyorum. Ancak bu işi ticarete hiç dökmedim. Bugüne kadar hiç denemediğim bir şey var ve sonuçlarını merak ediyorum, mantık yürütünce bana pek olumlu olmayacakmış gibi geliyor ancak sizin fikrinizi merak ediyorum.
İngilizce domainli bir site almayı planlıyorum ve sitenin PR4-5 civarı bir şey. Ancak bu siteye türkçe içerik girilmiş. İçeriğe bakıldığı zaman ise domain ile alakalı herhangi bir içeriğin olduğunu göremedim. Sizin de bildiğiniz üzere google'nin son yaptığı güncellemeler ile keyword, domain, içerik üçlemesinin uyum içerisinde olması oldukça önemli. Sitenin hedefi ise büyük ihtimalle Türkiye.
Benim için birinci seçenek şöyle:
Şimdi ben bu siteyi hedef olarak Amerika göstersem, tüm türkçe içeriği kaldırsam ve ingilizce içerik girsem. Site PR değerini kaybeder mi ve SEO açısından etkilenir mi?
İkinci seçenek ise:
Hedef ülke olarak yine Amerika, tüm türkçe içerik kalacak ve arkasından ingilizce içerik girilecek. Bunun ne gibi etkileri olur?
Bu iki seçenekten biriyle olumlu sonuç elde edebilir miyim? Yoksa sil baştan başlamak zorunda mı kalırım?
Ayrıca böyle güzel bir konu açtığınız için size teşekkür ederim.