PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kartları Kadıköy Yazıcıoğlu'nda anca bulabildim, cidden heryere baktım bulamadım. Herkese 4 tane 7950 alın alın diye yazmıştım buraya gerçekten herkes hucüm etmiş Çok ilginç bir olay yaşandı, tam karları alırken bir arkadaş geldi sen Alp'sin di mi r10'dan PisiPC??? dedi, evet dedim, oda benim yazdıklarımı okuyup 7950 almaya gelmiş Kartları satın almam ve kurulması 8 saat sürdü, anakarta sığmadı, dar geldi birsürü sorun yaşadım. Anakartın dışında çalıştıracak kablolardan sipariş vericem yurtdışından. Maliyet olarak 4600TL verdim. 2 tane sapphire 7970, 1 tane 7950, 4 GB Kingston Hyper-X soğutuculu ram, AMD FX işlemci, Asus anakart. İşlemciyi en ucuzundan aldım denebilir, anakart baya uğraştırdı. Litecoin dışında başka coinlere yönelicem gibi, para kazanmanın dışında bu iş çok hoşuma gitti benim pahalı bir hobi gibi Balkonun panjurları var hafif araladım ve buz gibi desem yeridir. Full yük altında fanlar %50 de çalışıyor ve kartların sıcaklığı 70'i geçmiyor, overclock yaptım biraz ama dahada arttırıcam.
Resim yok mu