kullandığınız script buna benzer etkiler yaratıyordur. CPU Aşımı ve Cpu yu zorlama gibi.
Ben de çok karşılaşıyorum . Fakat ben vps kullanıyorum.(amcaoğlunun) Orada gördüğümde sitelerimden 2 tanesi CPU yu çok fazla zorluyor. Bunun kullandığınız script ve Sitenize olan saldırı gibi şeylerle nitelendirilebilir. Her hosting şirketinde aynı problemle karşılaşacağınızdan eminim. İsim olarak Kötüye nitelendirdiğiniz isimtescilden sadece domain alımı yapıyorum. Hosting ile şikayetleriniz her daim Scriptinizi ya da Kendi Scriptinizi Kullanmadığınız takdir de, sitenize gelen dış etkinlere karşı savunmanızı güçlendirmediğiniz takdir de hep aynı kalacaktır. VPS kullanmanızı Öneririm.
öncellikle görüşleriniz için tesekkür ederim..
Tekrar belirteyim yanlış anlaşılmasın; Benim burdaki amacım isimtescili kötülemek değil, ben reseller alırken isimtescilin destek departmanıyla konustum.Sitemin özelliklerini domain sayımı kullanıcağım scriptleri ve ziyaretçi durumunu.. Zaten onlar da bu anlattıklarıma göre kendilerinin silver paketini aldıgımda sorum oluşmayacağını söylemişlerdi.Ancak bugun görüyorum ki sistemleri yetersiz kaldı ve kendileriyle çelişkili duruma düştüler.Ve hemen bana VPS kullanmam için ücret tarifelerini gönderdiler. Artık sorun yaşamamak için VPS kullanıcam evet ama isimtescilden değil tabiki.Çünkü insanlara güven teşkil edemez hale geldiler..saygılarımla.