Herkese Merhaba,
2002 yılında ilk internet ile tanışmamın ardından, internet sitelerini kullanandan ziyade, kullandıran tarafta olmayı planlamıştım. Geçen zaman içerisinde, tıpkı konumu okuyan herkes gibi bende, neler yapabilirim? sorusunu sordum uzun süre kendime. 2006 yılında ilk sitemi açtığımda, seo nedir inanın bende bilmiyordum. Siteyi açtım ve hitlendi bir anda! Sonra gerek o zamanın şartları, gerek bilgisizlikten kaybettim sitemi...
Seo ile tanışmam 2008 yılında, ilginçtir asker açtığım site ile başladı. O günden sonra artan merakım, sürekli denemelerim ile sonuçlara vardı.
2010 yılında, içinde biraz aceleye geldiğinden yer yer hataları barındıran( özür diliyorum bu konuda), 25 sayfalık
ücretsiz seo kitabımı yayınladım. Eksikleriyle hatalarıyla 4 yılda, 7.000 kez indirilmesinin gururunu taşıyorum.
Geçen zamanda durmadım ve yenilikler konusunda sürekli araştırmalarıma devam ettim. 1 büyük firmada, Dijital Pazarlama Uzmanı, 1 büyük firmada E-ticaret satış ve pazarlama yöneticisi olarak görevime devam ediyorum.
Seo ve Dijital pazarlama konusunda, bilgi ve tecrübelerimi bir kitapta toplama karar verdim. Büyük bir kısmını tamamladığım kitabımı 2014 Şubat ayı gibi dağıtıma çıkacağını planlamaktayım.
Değerli R10 üyeleri ve ziyaretçileri, kitabın sonlarında, Seo konusunda aklınıza takılan, merak ettiğiniz soruları yanıtlamak istiyorum. Aklınıza takılanları sormak ve bunların kitabımda yer almasını isterseniz, sorularınızı (
Buradan) iletebilirsiniz. Sorularını ileten 5 kişiye çekilişle kitabım yayınlandığında ücretsiz gönderilecektir.
Kitabın durumunu
http://yeninesilseo.seotez.com üzerinden takip edebilir, çıktığında ilk haberdar olmak isterseniz, e-mail bültenine kayıt olabilirsiniz. E-mail bültenine kayıt olanlar arasından 5 kişiye de kitap hediye edilecektir.
Sorularınız ile alakalı ufak bir kaç şartımız var. Şartları
buradan inceleyebilirsiniz.