Konu
sTwity Twitter Bayilik Scripti v1.3 - Kendi Bayilik Aginizi Olusturun
10-12-2013, 00:26:27
Selcuk
Merhaba arkadaslar,
Kendim icin yazdigim bu scripti sinirli sayida kisiye(2 ya da 3) satmak icin konuyu actim. Script tamamiyle benim tarafimdan yazilmistir ve özellik bakimindan yok yok denile bilecek bir sistemdir. Sonucta ilk kendime göre yazdigim icin hic bir kod masrafindan kacinmadim
Fiyati:
Ömür Boyu Lisans 375 TL
Özellikleri:
- Script yazilimi PHP, mySQL, jQuery, AJAX, JSON gb. teknolojilerden olusmaktadir.
- mySQL ile PHP iliskisini saglayan yazilim olarak güvenli ve nesneye yönelik yazilim catisi PDO kullanildi.
- Kullanici arayüzü %90 olarak ajax olarak calismaktadir bu sayede görsellik ön plana cikarilmistir.
- Sistem de iki tür üyelik sistemi olusturuldu; Bayi ve Normal Üye tipleri. Normal üyeler sadece 1 twitter adresi ile islem yapmaktadir, bayi üyelik tipi ise herhangi bir twitter adresi ile islem yapabilmektedir.
- Kayit olan üyenin, üyelik türü sistemden ayarlar sayfasindan secilebilmektedir.
- Kullanicilara istediginiz alt limit vererek minimum islem limiti belirleyebilirsiniz.
- Birim kredi modülü ile kullanicidan ne kadar kredi kesilecegini sistemden secebilirsiniz.
- Dilerseniz yeni üye olanlara bedava kredi verebilirsiniz.
- Minimum API Cekim limiti ile belirlilediginiz sayiya kadar sisteminizden auto olarak cekim yaptirabilirsiniz, bunun icin öncelikle sisteme api ve kullanici tanimlamaniz gerekmektedir.
- Kredi Paketleri olusturabilir, düzenleyebilirsiniz.
- Otomatik olarak PayPal dan ödeme alabilir ve kullanicilarla kontak kurmadan ticaretinizi yapabilirsiniz.
- Ticket sistemi ile sorunlara hizli müdahalelerde bulunup, müsterinizin size ulasmasini kolaylastirip ticari itibarinizi yükseltirsiniz.
- Sistemde api calisirken talebe cevap veremez ise api, cekim yaptigi sayi kadar kullanicidan düsmektedir böylece magduriyetler ortadan kalkmaktadir.
- Sisteme coklu uygulama eklenebilir ve cekimlerde coklu olarak kullanilabilir.
- Twitter API alt yapisi
sTwity MultiCurl
fonksiyonlari ile olusturuldugu icin 5k gibi cekimi 7sn de yapabilirsiniz.
- Manuel islemlerinizle istediginiz üyenin bilgilerini degistirebilir, kredi ekleyebilir veya silebilirsiniz.
- Sisteme her giren kullanici otomatik olarak izlemeye alinir ve her yaptigi islem sisteme ip adresiyle eklenir. Böylece illegal bir durum da müdahele islemi kolaylasir.
Bilgilendirmeler:
- Scriptte lisans yoktur.
- Tüm dosyalar sifresiz teslim edilecektir.
- Scripti kendi hostunuza kurabilirsiniz.
- Cok ciddi alicilar icin admin panel pm yoluyla iletilecektir.
Hosting Gereksinimleri:
* Sunucuda pdo_mysql aktif edilmis olmalidir.
* Hosting PHP sürümü PHP5 olmalidir.
Ödemeler:
Is Bankasi, Garanti Bankasi, Misli ve PayPal
PayPal ile almak icin (+20 itrader) ve +10 TL fazla odemeniz gerekmektedir.
Iletisim:
mail: selcodiyebiri[at]gmail.com
Script Demo:
http://t.s3lcuk.com/
Admin Panel Görüntüler: