dinders adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazınızı çok beğendim. Özellikle başınıza gelmiş bir olumsuzluğu bertaraf tecrübesi olduğu için...
Hocam link reddetme aracı ile gönderdiğimiz linkler ne zamana kadar siliniyor. Ayrıca silindiğine dair google dan bir mesaj bildirimi oluyor mu? Bu süreç nasıl gelişiyor.
Ayrıca sitelerimin backlinklerine baktım. 1 tane ***** site gördüm. Ayrıca birsürü yabancı site. Türkçe siteler dışında kalan hepsini link reddetme aracı ile gönderdim. Faydasını görür müyüm. Bu süreci de ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Başka ne tavsiye edersiniz. Sitelerim genellikle resim ağırlıklı ve görsellerden geliyor hitler.
Sosyal medya, ziyaretçi defteri, forum tanıtım, boxlink, bookmark... vs bunlarrdan tavsiye ettiklerinizle beraber genel bir bilgi verebilir misiniz.
Forum tanıtım, boxlink bunlardan uzak durun sitenize hiç bir yararı olmaz.

Bookmark pligg gibi sitelere ise link ekleyecekseniz sitelerin yaşlarını kontrol edin öyle her önüne gelen pligg sitelerine senuke veya sb bomber ile link kasma. Ayrıca pligg sitelerinden asla ana domainine link kasma filtreye girmen kaçınılmaz olacaktır. Siten en az 3 aylık olduğunda pligg kas yeni 1 veya 2 aylık siteye hiçbir şekilde pligg çalışması yapma. Forum tanıtım yerine kaliteli tanıtım yazılarından link alabilirsin tanıtım yazılarında söylendiği gibi 3 link çıkabilirsiniz gibi şeylere kanma 1 tek link çıkışı yap yeter aynı siteden 3 ayrı kelimeden link çıkışı yapmayın.

Sosyal medyaya ağırlık verin sitenizin paylaşımlarını face sayfası twitter google+ bunlar hep artı puandır.

Senuke ile web20 çalışma hala işe yarıyor yalnız, siteniniz en az 3 aylık olmasına dikkat edin ve yine yineliyorum ana domaininize direk link almak yerine sekune ile oluşturduğunuz paravan sitelerden site.com/yeni-haberler şeklinde alt sayfalarınıza link çıkışı yapın kelime bazlı web2.0 linkleride senukeden diagram oluşturup paravan sitelerinize kasabilirsiniz. Web2.0 linkleri direk ana sitenize kasmakta sorun yaratabilir eskiden 10 web2.0 ana domaine link ile siteler uçuyordu fakat artık bu işe yaramıyor.

Link reddetme olarak sonuç 2 ila 7 gün arasında sağlanıyor google webmaster toolsdan bilgilendirme mesajı alıyorsunuz.