SosyalMedyaHizmetlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.facebooka mail atmiyoruz

2. kimse sayfayi sikayet etmez spam demez saten isteyerek begendikleri sayfa sadece sayfa adi degisiyor kullanici adi degil 3.spam vs degil sadece isim degisiyor 4. facebook sikayetleri alsa bile sayfa bırlestırme ypaıldıgını gorebılıyor ve bunudıkkate alıyorlar biraz mantık
hocam yaptığınız işe saygı duyuyorum ama lütfen söylediklerimi hiçe saymak sırf iş alımı yapmak için hepsini kenara atmayın.

ben baattin sevip beğenmişim onun linkine bakmam sayfa içeriğine bakarım anasayfama düşen içerik benim beğendiğim içerikse sorun yok ama link istediği kadar aynı olsun ona kimse bakmaz tekrar söylüyorum bunu önemli olan sayfa ismi ve en önemlisi yaptığı paylaşım.

ben baattini beğendim ama can yüceli hiç sevmiyorum sen benim beğendiğim sayfayı can yücel yaptın 2 gün sonra benim anasyafama can yücel paylaşımları düşmeye başladı bunu gören üyelerin hepsi isteyerek can yücel mi beğendi? baattin mi?

senin yaptığın işleme bişey demedim sonrası için yazdım ben zaten senin yaptığın spam olmayabilir ama sonrasında alacağı şikayet ve işaretleneceği spamlarla sayfanın durumu kötüye gidiyor.

sayfa birleştirme aktif olsun o da aynı şey yukarda yazdıklarımla sen baattin sayfasını beğenenleri can yücel sayfasına eklettin en son işlem olarak birleştirdin misal 70k sayfayı böylelikle 150k olan can yücel ana sayfana ekledin sayfa oldu 210 220k ve bunun 70bin kişisi zamanında baatin sayfasını beğenmiş kişiler e noldu bunların içinden ilgisini çekmeyenler şikayet edecek sayfayı istek dışı beğendirme olarak paylaşımları spam olarak işaretlicekler beğenmekten vazgeçecekler .

bunları kabul etmeden hayır olmaz biraz mantık demen çok ilginç . Başta da dediğim gibi yaptığın işe saygım var ama bu yazdıklarımı kenara itip yoook olmaz öyle şey biraz mantık diyip insanları kandırma lütfen. Armor nickli arkadaşımızında yazdığı gibi bu işi yapanlar bunları göze alarak yaptırmalı .

sende bunları açıklayıp kabul edip yaparsan ilerleyen günlerde başın ağrımaz sayfa kapanır spama girerse veya aşırı üye düşerse sana gelen kişiye ben bunları belirtmiştim sende bunları bilerek yaptırdın dersin. kolay gelsin iyi çalışmalar.