crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebook mail atıp yapılabilir peki ya sonrası?

köpek sevenler diye sayfa açtın beğenileri topladın ne güzel gittin onu kedi sevenler diye değiştirdin o sayfayı beğenenler şikayet ettiğinde sürekli spam işaretlediğinde ne olacak

sonuç olarak başta beğenilenin dışında bir isim ve içeriğe dönecek sayfa bu bile yeterli bir risk değil mi? face bu şikayetleri görmezden mi gelecek sonrasında.

1.facebooka mail atmiyoruz

2. kimse sayfayi sikayet etmez spam demez saten isteyerek begendikleri sayfa sadece sayfa adi degisiyor kullanici adi degil 3.spam vs degil sadece isim degisiyor 4. facebook sikayetleri alsa bile sayfa bırlestırme ypaıldıgını gorebılıyor ve bunudıkkate alıyorlar biraz mantık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:55:42 -->-> Daha önceki mesaj 17:51:48 --

ArMoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Sayfa ismi değiştirildi..
Şuan Cidden Şoktayım

İster inanaın ister inanmayın sayfanın ismini değiştirdi 70k sayfamın adını değiştirdi

Sayfa Kapanır mı kapanmaz mı akıbeti ne olur onu söyleyemem ama 70k bir sayfamın adının değiştiğinden %100 eminim veya hala hayal görüyorda olabilirim

ilk defa çalışan bir açıktan çalışan bir iş sonu gördüm ..

Tekrar ediyorum..

70k Olan sayfamın adı Farklı bir isme değiştirildi..
ve Şuan aynı isimli başka sayfamda birleştirme seçeneği aktif oldu inaanamıyorum cidden.

Sayfa ilerde kapanır mı yasak mı yer onu söyleyemem ama emin olduğum birşey varsa o da sayfamın adının değiştiği..

Sayfa ismi değiştirmek isteyenler her türlü sonucu göze alarak değiştirtsinler kapanma yasaklanma, ama gerçek şu ki sayfa ismi değişti !!!!!

İnşaallah sayfa yasaklanmaz veya Kapatılmaz en azından çöp sayfalarımız değer kazanır ..

tesekurler hocam hayirli olsun 1 2 gun ıcerısınde olumlu olumsuz tekrar yorum atarsnz