Hocam, bu şekilde öncekine göre daha iyi ama yine sıkıntılı diye düşünüyorum. Tavsiyem en üstteki 1 satırlık giriş cümlesi var ya, onun üzerine satır halinde olan google bağlantıları reklamı koymanız ve yazının bitişine 468x60 piksellik bir reklam yerleştirip yazının içerisinde bulunan kare reklamı kaldırmanız. Bu geliri düşürür belki ama doğru bir yerleşim olur en azından şuanki yerleşime nazaran.
Diğer konuya gelince, önceki arkadaşın dediği gibi adsense den çok sizin sabit reklama yönelmeniz daha faydalı olur hit fena değil. Çok daha iyi paralar kazanabilirsiniz. Teknoloji blogları hiç para kazandırmıyor derken adsense den kazandırmıyor demek istedim yanlış anlamışsınız galiba. Sizin işinize yarayacak şey sağ-sol sabit reklam veya background reklam olur, olmadı konu içerisinde de 1-2 adsense bırakırsınız, bu şekilde çok iyi kazanırsınız diye düşünüyorum.
Reklam satma konusunda burayı kullanırsınız hiti biraz daha yükseltirseniz eğer hitiniz ve 6 aylık vs analytics görüntünüzü reklam alabileceğinizi düşündüğünüz teknoloji ile alakalı firmalara gönderirsiniz, beklersiniz onlar sizi bulur veya beklemeyip siz onları bulursunuz
Suerte hocam, şu anki mevcut durumda bir illegal durum yoksa bu şekilde devam etmeyi tercih ederim, ama varsa eğer dediğin gibi 468*60 ve text bağlantıları deneyebilim.
reklam olayına gelince dediğini dikkate alacağım. eywallah ;-)
sitendeki reklam yerleşimi şu an itibari ile iyi. sanırım yerleşim çalışması yapmışsın.
evet hocam ilk mesajdan sonra yerleşim çalışması yaptım. ayrıca bugün Suerte'nin uyarısını dikkate alarak bir değişiklik resimden sonra reklam koydum.