Geleceği bilme kabiliyetimiz yok tabii.. Neyin ne zaman patlayacağını kimse bilemez. Ama bir TAHMİN yapabiliriz.
Diyanet, sitesini henüz yeni değiştirdi ve göründüğü haliyle büyük bir PROJE halinde siteyi yenilemiş. Bu nedenle ÇEKİLEN VERİLERİN YAKIN ZAMANDA PATLAMAYACAĞI tahimini rahatlıkla yapabiliriz. + Patladığı zaman ARKASINDAN AĞLANACAK(!) para sadece 20 TL'dir ve ağlayan çıkacağını hiç sanmıyorum:-) Sizin de 20 TL için ağlayacağınızı düşünmüyorum. 20'lik botun garantisi mi olur?
Yazılan BOT patlarsa ve yenileme garantisi de olacaksa fiyat 20 TL olmaz. Bu script, hizmet ve İNAT karışımı duygularla hazırlandı ve piiyasade 2. bir eşi yok. Niyetimiz iyidir, merak etmeyin..
İlerde patladığında tabii ki yine bu miktarda bir ücretle SCRİPTİ YENİLERİZ.. Kimse ortada kalmaz.. Hesap basit.. EMEK = ÜCRET
VARSAYILAN İL BELİRLEME talebi bir hayli fazla.. Ekleme çalışmasına başladım. Dağıtıma başladığımda yer almış olacak..
Varsayılan il olayı için çalışma yapmanız çok iyi olur.
Bot bozulduğu zaman arkasında duracak olacağınızı bilmek sevindirici. Sonuçta belli çalışmalar yapıcaz sayfalara ve insanlara bozuk sayfa göstermek istemeyiz. Tabi ki yenileme belli bir ücrete tabi olacak. Hepimiz biliyoruz ki birçok arkadaşımız bu sitede işini takip etmediği oluyor bazen. Sattım ve bitti olmadığı sürece her zaman kazanacaksınızdır.
Beni de listeye ekleyin. Bende alıyorum.