spy1983 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değişiklikler sonra değişim nedir?

merak ettim
hocam aylık 80-90TL civarında geziniyor

dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kullanıcı olarak açıkçası tasraımı beğenmedim ve reklamlara tıklama etkisi uyandırmıyor

temayı değiştirseniz yada simetrik bir yerleşim yapsanız daha etkili olur bence

herşey dağınık görünüyor sitede
haklısın temayı değiştirmeyi düşünüyorum ama vakit bulamadım henüz.

Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteye girince ilk posttaki reklam yerleşimi illegal olmuş, düzenlemenizi tavsiye ederim, bildiğin reklamı içerikmiş gibi göstermişsiniz, yanındaki resimden ayırt edilemez durumda. Banlanırsınız.

Tık alamama konusuna gelince hitap kitleniz tıklamayan kitle maalesef. Teknoloji blogları bu nedenle hiç kazandırmayanlar listesinde no 1
şimdiki durumu nasıl hocam yerleşimdeki illegallik nedir?neyi yanlış yapıyorum?
peki teknoloji siteleri var bir sürü, bu arkadaşlar para kazanamıyor mu sence?yani teknoloji ile ilgili adsense tıklama azsa eğer diğer teknoloji siteleri nereden para kazanıyor?yanlış anlama sakın sana hak veriyorum ama merak ettim.

vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi hesabınıza zarar verebilir. Daha düzenli bir yerleşim gerek.
makale içine 2 tane resim ve bir tane de sidebar a adsensen ekliyorum. illegal olan nedir?

kenanagkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden adsense ile uğraşıyorsun ki reklam açsana günlük hiti şu kadar diye. Mesela ben ilk müşterin olabilirim Aylık adsenseden kazandığını ben vereyim sadece bana reklam çık...
bu konuyu açarken dediğim gibi adsense gelirim düşüktü şimdi biraz daha iyi, reklam vereceksen eğer pm atabilirsin