Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelikle lütfen kullanıcı adıma bakarak tecrübe kısmında kafanızda soru işaretleri bırakmayın. Forum, satış, bilgilendirme kısmında çok yeniyim. R10 sayfasını sürekli takip eden birisi olarak bir girişim içerisinde olmak istedim. Öncesinden ticari bir satış gerçekleştirmediğim için hesabım yeni, ancak 4 yıldan beri adsense-seo ilişkisi hakkında ve aynı zamanda bununla ilgili bilgi aktarmaktayım. Özellikle öğrenciler için muazzam gelir kaynağı olan Adsense hakkında belli başlı okulların belirli bölümlerinde gerek kişisel, gerekse çok kalabalık olmayan sınıflarda sunumlar yaptım. Şimdi ise bunu özel eğitim ile kişisel olarak veya grup halinde anlatmayı planlıyorum. (Profildeki yaş 18 gözüküyor. Bir arkadaşımın hesabı olduğu için gerçek yaşım 24'tür.)
Bizler R10 sayfasında ne kitaplar, ne anlatımlar, ne detaylar gördük. Bu detaylarda bize anlatılan o kadar çok şey olmasına rağmen, kazanç konusunda sürekli yapılan çalışmalara karşın hala istenilen miktarı alamayan çok arkadaşla karşılaştık. Aldatılan ve süre konusunda tam anlamıyla istediği verimi alamayan arkadaşların olduğunu gördük. Özellikle yüklü miktardaki ücretlerin, sadece İngilizce içerikten elde edileceğini düşünen çok fazla arkadaş r10 sayfasında konu açtı. Ancak Türkçe içerikten de emek verildiği takdirde kazancın elde edilebileceğini gördük. İşte bunu kanıtlı, uygulamalı ve bir sohbet eşliğinde anlatmak istiyoruz.
Ben kimim? Tabi ki böyle bir yazıyı okuduğunuz zaman ünvan sahibi birinden eğitim almayı düşünürsünüz. Ben ünvanım ve yapmış olduğum projeler hakkında detay vermeyi burada doğru bulmuyorum. Yapmış olduğum işler, aldığım kazançlar ve projelerim hakkında detaylı bilgiyi görüşme esnasında anlatıyor olacağım.
Bu eğitim için hazırlamış olduğum detayları sizlerle paylaşmak isterim.
-Öncelikle yüz yüze bir anlatımdan yana olduğum için İSTANBUL genelinde eğitim verilecektir.
-Eğitim süresi yaklaşık 5 saatlik bir görüşmeyle sonuçlanacaktır. Eğer adım adım öğrenmek ve tam anlamıyla işin içerisine girip kazancı belirli süreçlerde görmek isteyen arkadaşlar için belirli bir çalışma takvimi görüşme esnasında oluşturarak eğitim süresi arttırılabilir.
-Konu yeni ve taze iken ilk dönüş yapan iki kullanıcı için %50 fiyatlandırma yapılacaktır.
-Ücret dudak uçuklatan ücret değil, tam anlamıyla bir öğrencinin dahi kaldırabileceği bir ücrettir.
-Bu eğitime katılmak isteyen arkadaşların ücretten çok gerçek anlamda öğrenme isteği benim için çok önemlidir. Eğer eğitimi aldıktan sonra anlatılanlar denenmeyecek ise lütfen vermiş olduğunuz küçükte olsa bir miktarı çöpe atmayın. Denemeye gönüllü veya kazandığınız miktarın üzerine bir şeyler katmak istiyorsanız geri dönüş yapmanız benim için daha hayırlıdır.
-Eğitimden memnun kalmayan arkadaşlar için herhangi bir ücret alınmayacaktır.
-Yaklaşık 5 saatlik ücret için bilgilendirme almalısınız. Pm ve Mail ile haberleşmekten çok telefon ile görüşmekten yanayım. Bu nedenle ücret konusunda ve kafanıza takılan herhangi bir soruda bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. 0542-267-64-44 Eren Atakan
-Herkesin emeğine saygımız sonsuzdur. Bu nedenle yorum yazan arkadaşların kırıcı, alaycı olmamalarını rica ediyorum.
-Eğitimde şu konulara net bir şekilde girilecektir;
-BLOGSPOT ve WORDPRESS nedir? Kod yazmayı bilmeyen yeni biri için bu sayfalar nasıl kurulur?
-ADSENSE nedir? ADSENSE ile kazanç nasıl sağlanır?
-Genel olarak anlatım yapılacak konular bunun üzerine kuruludur. Tabi ki tatminkar bir açıklama olmadı değil mi? Uzun süredir takip ettiğimiz forumlarda, karmaşıklaşan o kadar fazla terim ve kafada soru işareti bırakan o kadar fazla detay var ki, ben yeni başlayanlar için, daha fazla kazanç sağlamak adına tam anlamıyla bu detayları veriyor olacağım. Şöyle bir genel konuya baktığımız zaman şu başlıklar üzerine DETAYLI ANLATIM ve KANIT olarak kazanılan ücretlerle ilgili UYGULAMALI ders verilecektir.
ARAMA MOTORU
Seo nedir?
En iyi arama motoru optimizasyonu nasıl yapılır?
Google Nedir?
Google üzerinden hangi yollar ile ticaret yapılabilir?
Google sıralamaları neye göre belirlenir?
Google Botları nelerdir?
Google algoritması hakkında genel sohbet.
Google Servisleri nelerdir?
GENEL BLOG KAVRAMI
-BLOGSPOT NEDİR?
Blogspot ile Adsense üzerinden kazanç sağlanabilir mi?
Blogspot ile ne kadar sürede kazanç sağlanabilir?
Blogspot kurulumunda yapılması gereken aşamalar nelerdir?
Blogspot ile Wordpress arasındaki farklar nelerdir?
WORDPRESS NEDİR?
Wordpress ile Adsense üzerinden kazanç sağlanabilir mi?
Wordpress ile ne kadar sürede kazanç sağlanabilir?
Wordpress kurulumunda yapılması gereken aşamalar nelerdir?
Wordpress Başlangıç ve Panel bilgilerine erişim hakkında detaylar nelerdir?
Wordpress Eklentisi ne anlama gelir?
İyi bir Seo için hangi Wordpress eklentileri kullanılmalıdır?
Wordpress ile Blog nasıl oluşturulur?
Wordpress sayfa ile kurumsal bir site oluşturulabilir mi?
GOOGLE ANALYTİCS
Google Analytics Nedir?
Google İzleme Kimliği ne anlama gelir?
Hit nedir?
Organik Hit Nedir?
Geri dönüşü hızlı olan hit kaynakları nelerdir?
Çoğul Hit ve Tekil Hit nedir?
Oluşturulan sayfaya kolay yoldan hit nasıl elde edilebilir?
Sayfa Görüntüleme nedir?
Sayfa Görüntüleme kısa yoldan nasıl arttırılabilir?
Ortalama Ziyaret Süresi'nin Seo için etkileri nelerdir?
Ortalama Ziyaret Süresi nasıl arttırılabilr?
Hemen çıkma oranı nasıl düşürülebilir?
Kaliteli bir sayfa için ideal çıkış oranları nasıl olmalıdır?
Geri gelen ziyaretçinin ne denli önemi vardır?
Keyword nedir?
Keyword nasıl tespit edilir?
Google Adwords Nedir?
Kelime Anahtar Aracı Nedir?
Niche Nedir?
Kelime Anahtar Aracı ile Niche kelimeler nasıl tespit edilir?
GOOGLE WEBMASTER TOOLS
Google Webmaster Tools nedir?
Webmaster Tools ile Seo için neler yapılabilir?
İndex Nedir?
Google Dizinine hızlı index ekleyebilmek için neler yapılmalıdır?
Sitemap Nedir?
Sitemap nasıl eklenmelidir?
Sayfa durumu ile ilgili bilgiler Webmaster Tools ile nasıl belirlenir?
Webmaster Tools ince detayları hakkında genel bilgiler.
ALEXA
Alexa Nedir?
Alexa Sıralaması neyi ifade eder?
Alexa'nın Seo açısından önemi nelerdir?
Alexa ile hızlı yükseliş nasıl sağlanır?
BACKLINK
Backlink Nedir?
Google gözünde Backlink Nedir?
Backlink nasıl sağlanır?
Kaliteli Backlink nasıl sağlanır?
Backlink paketi alınırken nelere dikkat edilmelidir?
Doğal Backlink nasıl alınır?
Backlink ile ilgili detaylı sohbet.
ADSENSE
Google Adsense Nedir?
Google Adsense ile ne denli kazançlar gerçekleştirebilir?
Seo ile Adsense arasındaki ilişki nedir?
2010-2013 yılında Adsense ile Türkçe içerikte en çok kazanan sektör hangileri olmuştur?
%100 Adsense Onayı var mıdır?
Adsense Onayı ile ilgili belli başlı yapılması gereken işlemler nelerdir?
Adsense ile %80 kazançlı reklam yerleşimi nasıl olmalıdır?
Sayfa Görüntüleme, Tıklama, Sayfa TO, TBM, Sayfa BGBG, Tahmini Kazanç terimleri ne anlama gelir?
TBM arttırım işlemleri ile ilgili neler yapılmalıdır?
Sayfa TO ve risk kavramları ne anlama gelir?
Tahmini kazanç için en yüksek miktarlara nasıl çıkılabilir?
Adsense yerel vergilendirme hakkında detaylı sohbet.