Merhaba arkadaşlar.Kullandığım mail adresi adsoyad35@gmail.com şuana kadar sıkıntı yoktu ama sadece adsoyad@gmail.com olmaması rahatsız etmeye başladı beni. adsoyad@gmail.com ' u kullanan kişiye mail falan atmadım en son çare onu yapıcam galiba.Gmail dışında adsoyad@hotmail.com mail adresi var elimde ama benim değil. Nasıl oluyor diyeceksiniz. Şöyle; sanırım alan kişi çok uzun süre kullanmamış ve mail adresi düşmüş ( ben bunun gerçek olmadığını sanıyordum ama gerçekmiş , yaşayınca anladım). Bende bir gün denerken baktım alınabilir diyor aldım hemen ama daha önce kullanan kişi sağolsun o kadar kötü kullanmış ki saçma sapan sitelerden devamlı mail geliyor. Arkadaşlık,jigolo sitesi vs. sürüyle var bunların arasında o yüzden temizleyemiyorum o maili ve kullanmaya korkuyorum açıkçası.Neyse geçiyim bunları sormak istediğim sorular :

1- adsoyad@gmail.com'u kullanan kişiye mail attım diyelim satmayı kabul etti( tabi kullanıyorsa ). Piyasası nedir adsoyad maillerin.
2- adsoyad@hotmail.com adresini bütün o saçma sapan sitelerin mail listesinden nasıl kurtarabilirim.
3- Elimde adsoyad@mail.com.tr ve adsoyad@mail.com mail adresleri var bu sitelere ne kadar güvenilir yani ömür boyu kullanabilir miyim ?
4- adsoyad@windowslive.com da var elimde siz olsanız kullanır mıydınız bunu açıkçası bana çok kötü geliyor windowslive mail adresleri .

( Biraz uzun oldu kusurabakmayın )