cianz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane program kurdum bilgisayara birde asic minera üye oldum ne sistem var ne bi şey bildiğiniz laptopla günde 8-10 dolar para geliyor bundan kolay paramı var. Bu benim bir kaç günde yaptıklarım.

Her alt coin zorluk seviyesi artınca zorluk seviyesi kadar fiyat artışı yaşıyor yani siz kazdıklarınızı elinizde tutabilirseniz 6 ay sonra sizinle bu konuyu tekrar bir konuşalım.
hocam yanlis anladınız galiba beni 8-10 gunluk ıyı para ben onu demek ıstemedım sımdı sen leptopla kazanıyon bu parayı sermaye olsaydı sıstem kurup gunluk 100-200 dolar kazansan kotumu sen leptopla bu parayı kazanıyorsan demek sıstem kursan kepçeyle goturecen demek ısdedıgım bu yanı duruma bakılırsa sen çay kasıyla alıyon sıstemı olan adam ne alıyor sen dusun gerısını benım konuya asıl yazmamın sebebı bu işin suyu cıkmaz burda işin sırı sısteme hakım olacan takip edecen vaktin olacak sabah işe gıt aksam gel soyle bakım coins napmıs ne etmıs bıraz para kazanılır neyse fazla tartısmak ısdemıyom ama benım açimdan kolay para degıl 8-10 dolar kazanıyon gunluk elektırık yakıyor bu leptop arıza verır sıkıntı olur bılmem ne olur olurda olur 24 saat acık bır pc muhakkak sıkıntı çikarır sıze bizim burda yapacagımız medencılık aslında bu sıstemı kurmak için yuklu bbır mıktar para lazım aslında kısme rıske gırıp 10-20 bin tl harcayıp sistem kurmaz gıbıme gelıyor benım okadar nakıt param olsa ınanın 1 dakka durmam sistemı kurarım ınanın dun gece kendı kendıme dedım kredı cekıp sistemı kursammmı acaba dıyede dusunmedım aslında sonucda ne zararım olurkı
dip not: 10-20 bit tl harcayıp sisteme gırmek ısteyen var burdan yazsınlar bende takıp edecem kredı cekıp bu işe gırebılırım oyuzden