Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında sosyalleşseler bırakma ihtimalleri var , bende en yakın arkadaşıma bıraktırmaya çalıştım ama adamın hiç bişey yapası yok varsa yoksa bonzai , yıllarıdr beraberiz 3-5 kişi biribirmizi tanırız ama bu içen arkadaşları bir türlü bizimle sağa sola götüremiyoruz adam srekli içiyor en sonunda bıraktım ne hali varsa görsün.

Benim arkadaşım yakalandı ematemde tedavi görüyor cocuk yolunu bulmuş idrar verirken başkasının idrarını veriyor beline bi aparat bağlamış becermiş temiz çıkıyor tahlilleri.

Birde söylediğine göre ot gibi değilmiş bi kaç gün içmese belli olmuyomuş ama ne derece doğru bilmiyorum .

İşin özü kendi bırakmak isteyecek uğraşacak bişeyi olacak , hangi kız bir müptezelle çıkarkı

Bende bu tür şeyler kullandım sağlık sorunları yüzünden herşeyi bıraktım şu an sadece su içiyorum

Ama bonzai başka birşey birde bu satılanlar sıradan satılanlar 15 dk kafası var orjinalinin kafası baya gidiyor

Yani böyle bişeyle karşılaşırsanız kesinlikle deneme amaçlıda olsa içmeyin, tek dumanda götürür .
Abi işte o AMETEM kontrollerinde yanında bulunacaklar. Çocuğu denetlicekler birşey yakaladım mı polise deriz bak diyecekler. Yoksa kolay kolay çıkamaz o çukurdan.