Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu açan arkadaş fikirleirmizi sormuş bende söyleyim yine diyorum TAKA.
Bana göre öyle.. Adam açmış somruş bende fikrimi belirtiyorum sanane bundan.

Çok edepli olduğunuz belli "bu adam diye" hitap ediyorsunuz.
Ayrıca dikkat çeekici tavırlarınız var kullanıcı adınızı report ettim.

Siz istesenizde bnei bozamazsınız öyle bir hakkı size tanımıyorum çünkü.
Benim bildiklerimin zerresini bilseydin...........

Taka diyorum çünkü ,işlemcisi vasat inteldens orgulama yaptır öyle gel.

.......

Evet geçenki konuma MSI ge70 linkini koymuşsun ama emin ol koyduğun linke bile tıklamadım arkadaş facebookdan attı ordan baktım.
SSd devri olduğunu biliyordum fakat asusdaki ssd açığını işlemci kapatır diye tahmin ettim nitekim kapatırda o kadar abriz fark yapmaz ama değiştiridm kararımı msi g70'den yana kullandım.

İyi bilgisayar servise zaten gitmez siz bu cümleye ne gülün nede ağlayın bence direk ölün. Makine doğruysa malzemesi sğalamsa kullanan kişide hayvan gib kullanmıyorsa evet gitmez diyorum. Benim elimin altındaki 7 senelik masaüstü taka bilgisayarım halen daha servis yüzü görmedi.

Son olarak birini bozmak istiyorsanız önceden haber verin kendimizi hazırlayalım darıldım valla şimdi. Bilgisayar mühendisliği okuyor olabilirisniz ama bizim bildiklerimizi bilmediğiniz sürece bir hiçsiniz. Yan diyorum ki dişe diş kana kan hodri meydan.

Bu mesajımdan sonrada yazmamaya özen gösereceğim bakalım ne akdar sabrediyorum.
Kardeşim sen beni anlamadın heralde.. İşlemcisi en basit core duo bile olsa adamın amacını karşılıyorsa sorun yoktur. Sizin tavrınız çok mu iyi? Eleştirirken sert eleştiriyorsunuz. Taka yerine işlemcisini yetersiz gördüm daha iyi alabilirdiniz diyemez misiniz? karşınızdakini biraz düşünün sizi saygıya davet ediyorum.