Chef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedir bu kendini beğenmişlik. Kullanım alanlarına göre değişir bilgisayarlar..

Packerd Bell'in kasa yapısını bilmiyorum ama özellik olarak sizi idare eder hocam bu adamın yorumlarını aldırmanıza gerek yok. Sizi 2-3 yıl götürebilecek kadar iyi bir cihaz hocam. Hayrını görün..
Konu açan arkadaş fikirleirmizi sormuş bende söyleyim yine diyorum TAKA.
Bana göre öyle.. Adam açmış somruş bende fikrimi belirtiyorum sanane bundan.

Çok edepli olduğunuz belli "bu adam diye" hitap ediyorsunuz.
Ayrıca dikkat çeekici tavırlarınız var kullanıcı adınızı report ettim.

KodiXes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi bozmak istemiyorum ama yazdıklarınızda bilgilendirici,aydınlatıcı,sizin gerçekten birşey bilerek yorum yaptığınızı belirtecek bir nokta yok.

taka demekle olacak iş değil bu. Varsa bir iddianız düzgün bir şekilde nedenini açıklarsınız, ben ürünün gönül rahatlığıyla alınabilecek bir ürün olduğunu söylüyorum çünkü bir önceki mesajımda nedenini belirttim.
-Gayet sağlam bir kasaya sahip.
-Isı sorunu yok
-Teknik servis gayet iyi
-Kullanılan donanımlar , piyasadaki diğer markalarla aynı özellikte ve modelde.

devir ssd di devri
Şeklinde bir cümle kullanmışsın ancak geçenlerde forumda açtığın konuda ssd'nin gereksiz olduğunu belirtmiştin. Senin deyiminle işlemci ve ram yeterliymiş performans için. Ve 3000 lira bütçe ayırıpta almak istediğin bilgisayarda da SSD yoktu. Kaldıki arkadaşın aldığı bilgisayarın fiyatı 1600 lira bu fiyatada kolay kolay SSD'li bilgisayar bulunmaz.

MSI'nın Ge70 serisinin linkini koymuşsun konuya. İki bilgisayar kıyaslanamaz çünkü bilgisayarlar aynı sınıf içerisinde yer almıyor, arkadaşın almayı düşündüğü bilgisayar sıradan personel bilgisayarı sizin linkini koyduğunuz bilgisayar oyun bilgisayarı. Arkadaşın ayırdığı bütçe 1600 lira , MSI ge70 'in modeli 3000 lira. Sadece fiyata bakılarak dahi kıyaslama yapmanın ne kadar saçma olduğu anlaşılabilir.

Eğer bir bilgisayar iyi ise zaten servise gitmez bilmem anlatabildim mi
Bu cümleye gülsem mi ağlasam mı bilemedim. İlk kez bu tarz bir yaklaşım görüyorum. Bahsedilen ürün elektronik eşya ve siz sağlam ise zaten bozulmaz diyorsunuz

Son olarak forumda açtığın en son konuda Asus'un N550 serisi bilgisayarını almayı düşündüğünü belirtmiştin. Yalnız Asus'un bilgisayarlarında N550 serisinde SSD yoktur. O konuda sana MSI ge60/ge70 serisini öneren de bizdik.
Siz istesenizde bnei bozamazsınız öyle bir hakkı size tanımıyorum çünkü.
Benim bildiklerimin zerresini bilseydin...........

Taka diyorum çünkü ,işlemcisi vasat inteldens orgulama yaptır öyle gel.

.......

Evet geçenki konuma MSI ge70 linkini koymuşsun ama emin ol koyduğun linke bile tıklamadım arkadaş facebookdan attı ordan baktım.
SSd devri olduğunu biliyordum fakat asusdaki ssd açığını işlemci kapatır diye tahmin ettim nitekim kapatırda o kadar abriz fark yapmaz ama değiştiridm kararımı msi g70'den yana kullandım.

İyi bilgisayar servise zaten gitmez siz bu cümleye ne gülün nede ağlayın bence direk ölün. Makine doğruysa malzemesi sğalamsa kullanan kişide hayvan gib kullanmıyorsa evet gitmez diyorum. Benim elimin altındaki 7 senelik masaüstü taka bilgisayarım halen daha servis yüzü görmedi.

Son olarak birini bozmak istiyorsanız önceden haber verin kendimizi hazırlayalım darıldım valla şimdi. Bilgisayar mühendisliği okuyor olabilirisniz ama bizim bildiklerimizi bilmediğiniz sürece bir hiçsiniz. Yan diyorum ki dişe diş kana kan hodri meydan.

Bu mesajımdan sonrada yazmamaya özen gösereceğim bakalım ne akdar sabrediyorum.