digitalocean mı kullanıyorsunuz?
aynı sorun bendede vardı bugün siteleri türk firmaya taşıdım ve wordpress i silip yeniden kurulum yaptım şuan için kayboldu bakalım tekrar gelecekmi
Yerli bir firma ile çalışıyorum. Sıkıntı host kaynaklı değil anladığım kadarıyla. Wordpressi silip kurmak bir seçenek olarak bekliyor. Teşekkürler..
temanızdaki functions.php dosyasına bakın, oraya eklenmiştir kodlar. temanız yedeği varsa yedekteki functions.php dosyasına bakıp düzeltin. ve functions.php dosyasının izinlerini 444 yapın.
Baktım şimdi ama pek anlamıyorum açıkçası kodlardan. Dediğiniz de olabilir. Teşekkür ederim.
Bir müşterimin ücretli temayı ücretsiz kullanması nedeni ile bu hata ile karşılaşmıştım. Functions.php dosyası içerisine eklenmiş olan base64 ile şifrelenmiş kod ile uygulanan buna benzer bir sorunu çözmüştüm.
Belki sizin sorununuzda buna benzer olabilir.
Çözümü kendime sakladığımı bilmenizi isterim.
Ben hayatımda w-arez tema kullanmadım. Hep ücretini ödeyerek satın aldım ki bu temada öyle. Themeforest'tan satın aldığım bir tema. Temanın ismi Magnus. Eğer bu hatayı kaldırabilirim, çözerim diyorsanız, talep ettiğiniz ücretle birlikte mesaj yollayın lütfen. Teşekkürler..