Başta bu iş tek kişi ile olacak iş değil.
sonrasında rakip sitelerin reklam alanlarına bakıp dolu olduğuna görüp aldanma. o işler öyle kolay kolay olmuyor.
ajans olarak bulunduğun il hakkında pek bi bilgim yok fakat bizim bulunduğumuz bölgede dha bayağı aktif . tabi dha fiyatları biraz yüksek oluyor tabi sen yinede yapacağın anlaşmaya bağlı. sadece ilin için olan haberlerimi istiyorsun yoksa türkiye gelenimi vsvs .iletişime geç ajans sayfalarından en kötü telefon ile irtibat kur.
Dediğim gibi eğer profesyonel bir şey düşünüyor isense eğer. Ekip olman şart..
cmbilisim bu sekötörde tutulan bir çok haber sitesinin yazılımını tasarımını yapan firmadır.Fakat ben yinede o fiyatı vereceğime wordpress yazılım ile özel kafama göre tema çizdirebilirsin.Artı özel haber yazılımlarını aldığın taktirde karşı tarafa mallasef bağlı olmuş oluyorsun .Wordpress'de bu şekil sorunun olmayacak.
+ özel yazılımlarda en ufak eklenti istediğinde 500 + kdv şeklinde fiyat çıkıyor . haberin olsun
Bu arada o reklam alanları 250 lira ile göre değişen bir şey ama eğerki yarın bir yerel haber sitesi olarak bayağı yankı uyandırırsansa degil 250 günlük 500-1000 lira gibi rakamlar gülünç gelir.
+ birde anlaşırsansa karşı tarafa abonelik teklif edersin yıllık en az abonelik için 5-10 bin lira para alırsın.
copy paste de bazı siteler izin veriyor geçenlerde haber7 idi galiba kendi haberlerini kaynak göstererek kullanabiliyordun mail atmıştım dönüş olmuştu haber7 diye hatırlıyorum
takıldığın merak ettiğin sorular olur ise eğer konu altından sorabilirsin.
not : seçim dönemlerinde eğer ilinde 1 numara olan site isense .şehrinde iyi kötü bi potansiyeli var ise aylığın en az en az 100-150 bin lira . 100-150 dediğim rakmaları son 3-4 hatta 5 ay kala toplamaya başlarsın.