Merhabalar ,

Kendi sunucum içerisinde centos vds oluşturarak sitelerimi bu sunucuda barındırıyorum. daha önceden sorun yoktu yalnız bir kaç gündür sunucuda acayip şekilde ram ve cpu kullanımı var. işin garip yanıda bu kadar cpu ram kullanabilecek ne site var nede farklı birşey var. bildiğiniz gereksiz kullanım. Bu kullanım sonucunda sitelere erişim yavaşlıyor ve resmen sunucu kitleniyor. Ne yaptımsa sorunu bulamadım. sunucuda wordpress kurulu olan site yok. sadece 1 adet mybb kurulu bir forum var. oda hit alacak bir site değil ki yeni kuruldu daha düzenlemelerini yapıyorlar. Gerisi oyun serverleri için açılan siteler. Şuan barındırılan hosting sayısı 110 adet kadar. Daha önceden +200 site barındırdığımı biliyorum ve böyle bir sorun olmadı. Sunucu resmen ram ve cpu emiyor ama boşa emiyor. Sunucu özellikleri olarak 300 gb hdd verildi. 4 gb ram verildi. Cpanel için kurulabilecek her türlü eklenti mevcut sunucuda. Softaculous , Litespeed , Rvskin , WhmSonic vb eklentilerde var. bu konuda yardım edebilecek arkadaşa minnettar kalırım. Ücretli veya ÜCretsiz.. Googlede araştırdığım kadarıyla @Elazığlı168; hocamında böyle bir sorunu olmuş önceden. ama tam bi çözüm yolu bulamadım ..