s.a
1- alan adınızın yaşı link almanızda çok önemli.
2- sitenizi yeni kurduysanız ve google yeni yeni alışmaya başladıysa asla footer link tarız link alışverişleri yapmayın.
3- sitenizden zaman zaman nofollow linkler çıkartın.
4- film sitelerinden yada film tanıtım ile alakalı olan sitelerden (alexa değeri düşük) ve ziyaretçisi olan sitelerden TANITIM YAZISI alın ama bu yazılarıda abartmayın.
5- aldığınız her tanıtım yazısını ana sayfaya almayın alt sayfalara bağlayın (Örn, en çok izlenen filmlerden birine) gibi.
6- Sitenize her içerik girdiğinizde google bot çağırmayın veya pinglemeyin. Bırakın google kendisi gelsin (enazından ilk zamanlar) 1 ay sonra her içerik girdiğinizde pingleyin.
7- günün belli saatlerini baz alarak o saatlerde içerik girin saat çok önemli. İstikrar olmazsa olmayan durumdur. Örn, gün 24 saat bunu 6'ya bölün ( günde 6 film girdiğinizi hesaplarsak) her 4 saatte bir film ekleyin yada bu süreyi kendinize göre düzenleyin çünkü bugün 6 film girip yarın 1 film girerseniz'de olmaz. (enazından site hit alana kadar) google'ın gözüne bu şekilde girebilirsiniz.
Bana göre haftada 2 tanıtım yazısı idealdir. Çok aşırı büyük sitelerden almayın. Bu olay şuna benzer, tansaş bir mahalle bakkalını öneriyor. gibi..
kolay gelsin.