EchoZemin renk uyumuyla zaten ilk yapıldığını belli ediyor aslında. Malesef pek birşey yapabileceğinizi sanmıyorum. Yani bende eski bi tasarımcı olarak bunları yaşadım, farklı bir CMS sisteme çok tema yaptım, ücretli / ücretsiz benzetildi, çalındı. Sonra şirketin logosunu yapmıştım, İstanbul'da büyük bi reklam firması alıp referanslarına eklemişti. Tabi iletişime geçtim, ayar verdim + logo tescilliydi kaldırdılar.
Ama bu tarz wordpress giydirmeleri heleki Türkiye'de sonuca varmaz.Anca herşeyiyle tasarımı tescilleyeceksiniz.Ama ondan sonra bile birşey olmayabilir.Sonuçta siz herşeyiyle kitlesenizde tasarımları yine isteyen alır, yapar.
Eğer ki karşı tarafın sitesinin sahibi farklı ise, onlara ulaşıp şikayetinizi iletin.Hatta haberleri yoktur, yasal işlem falanda diyin. Böyle işlerde internette karalama yapmak başarılı oluyor aslında.
Şimdi mesela siz bu konuyu açtınız r10'nun indexlenmesi kısa sürüyor, yarın öbürgün sitenin önüne geçerse (ki bu çok zaman olur, girişi fazla olmayan sitelerde) değiştirirler.
İnsan sinir oluyor vallahi, çok yaşadım bunu.İnternetten tek diyebileceğim, bütün web gücünüzü kullanın ve karşı tarafı rezil edin.Başka açıklaması yok. Sizinkini çalsın, karşı tarafa satsın, insanları kandırsın, olmazz...Emeğe saygı !
Ya hepimiz bu yollardan geçtik, esinlenme olur, kaliteli herşeyi insanlar yapmak ister.Ben inanmıyorum ki hiç bir tasarımcı fikir sahibi olmadan, esinlenip hayal gücünü kullanmadan birşeyler yapsın.Buna büyü firmalarınkide dahil.Yapa yapa bi zamandan sonra artık herşey sıfırdan olur.Ama başkasının emeğiyle, ekmek yemek olmaz.
Edit: Tam okudumda konuyu iletişime geçmişsiniz zaten