bir şahıs bu konudan dolayı
şuraya konu açıp -trade vermiş. konuşma alttaki gibidir.
merhaba, hosmerim*com için konuya yazdım, hesap bilgilerinizi bekliyorum.
KARTALBEY adlı üyeden alıntı:
ADI SOYADI: XXX
IBAN NO: TRXXX
VAKIFBANK HESABI
iç transfer mi kod mu?
zannedersem IHS de kayıtlı, bu sebeple iç transfer olabilir, iç transfer için ne gerekli?
Hedef Kullanıcı E-Posta Adresi:
domeyin@gmail.com
Hedef Kullanıcı Müşteri Numarası:1058090
sistem değişmiş panelden yapılabiliyormuş ve bu bilgiler gerekiyormuş.
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v4ypp.png
oluyor hocam siz güvenli sisteme üye olmamışsınız, üye olursanız oluyor. TC kimlik vermek istemediğimden ısrar ediyorum.
OTP cihazı kullanmana gerek yok, Cep telefonuna VIP Access kuracaksın o kadar, başka bir espirisi yok!
Ben alıcıyım, müşteriyim paranı da gönderdim, firma içi transfer yapman için bilgileri de verdim. Konunda TC kimlik isteyeceğim diye yazıyor mu da bu tarz konuşma hakkını kendinde buluyorsun?
Beceremiyeceksen; auth code ver başka firmaya alayım.
arkadaşım fazla uzatma. hala bana akıl veriyorsun. biz de biliyoruz o meseleleri. illa "ihs deki 5 hesaba 3 değişik kişi farklı yerlerden giriyoruz" diye seni ilgilendirmeyen bilgimizi mi vereyim. paran kadar konuş sen kimsin!
19XX doğumlu XXXXXXXXXXX tc kimlik nolu XXXXXXXXXX isimli zengin arkadaşım, benim önemli bir toplantım var, internetten çıkacağım. Auth code'u
domeyin@gmail.com adresine gönderirsen sevinirim.
Sağlıcakla Kal. Bu arada Kocaeli'ye bekliyorum, gel bir çayımı iç. Hayat fazla stres yapmaya değmez! Müşterilerine biraz daha kibar davranmanı tavsiye eder, iyi akşamlar dilerim.
paran iade.
seninle ticaret yapmıyorum.
kendisi "tc vermek istemiyorum" diyeceği yerde gereksiz polemiğe ve alternatif araştırmalara girip bizi beceriksizlikle suçluyor. bununla da kalmayıp doğum yılımı, tc numaramı ve adımı soyadımı yazıp aklısıra ukalalık taslıyor. "TC kimlik no olmadan firma içi transfer yapabilecekken yapmadı." dediği de yalan, çünkü konuşmada kendisine gönderdiğim linkte ihs'de tc olmadan firma içi transfer yapmanın yöntemi var. gönderdiği parasını da iade ettim. açık arttırma türü bir satış olmadığı için de bu şahısla hiçbir ticaret yapma mecburiyetim yoktur. kendi ukalalığından dolayı alışveriş gerçekleşmemiştir, ortada mağduriyet de yoktur. sadece bizim vaktimizi çalmıştır.